Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Centrul Gifted Education a castigat Google Ad Grants prin Programul “WEB-ONG” derulat de  Asociația ‘Europa Digitală’, primul ONG Partener Certificat Google din România, reprezentand un credit lunar de 10.000 USD pentru publicitate în programul AdWords™ si a devenit membra a Asociatiei Europa Digitala.

Programele de publicitate se vor axa pe cresterea gradului de cunoastere a metodelor de identificare a copiilor supradotati, a testelor de descoperire a abilitatilor inalte si a programelor unice in Romania si in lume desfasurate de asociatie incepand cu 2010, culminand cu deschiderea scolii Leonardo Gifted School, scoala Britanica Internationala unica in lume, dedicata exclusiv copiilor supradotati – care pot aplica din intreaga lume.

Despre Google Ad Grants

Google Ad Grants este ramura non-profit a programului AdWords, instrumentul Google de publicitate online. Google Ad Grants le oferă organizațiilor non-profit posibilitatea de a-și promova misiunile și inițiativele în paginile cu rezultate ale căutării Google, acordându-le un credit lunar de 10.000 USD pentru publicitate în programul AdWords™.

Detalii despre Asociația Europa Digitală si proiectul “WEB-ONG”, devenit cunoscut în întreaga lume pentru sustinerea organizațiilor neguvernamentale pentru dezvoltare rapida:

http://www.google.com/grants/

http://europadigitala.ro/#aplica

 


Sal Sol