Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

APLICĂ LA BURSA SPEAKERS CLUB JUNIOR!

Centrul educaţional SPEAKERS CLUB Junior în parteneriat cu Asociaţia Centrul Gifted Education lansează un concurs pentru 3 burse dedicate dezvoltării abilităţii de a susţine prezentări în public (Public Speaking).

Cum câştigi o bursă?

Dacă ai vârsta între 9 şi 16 ani, eşti foarte motivat să îţi dezvolţi abilităţile de public speaker şi să reprezinţi într-o conferinţă filmată cauza copiilor supradotaţi, trimite un mesaj audio/video (prin transfer.ro / wetransfer.com) la adresa selectie@giftededu.ro pana cel tarziu 15.06 de maxim 3 minute prin care expui argumentele tale pentru cauza si care sunt abilitatile tale care tu crezi ca te pot califica pentru una dintre cele 3 burse.

Atentie: termenul limita s-a extins pana in 15.06.

Public-Speaking2

  

Ce include bursa?

Câştigatorii bursei devin membri SPEAKERS CLUB Junior pentru o perioadă de 6 luni, fără plata taxei de membru. Asociatia Centrul Gifted Education acopera totodata si contribuţia de participare la întâlnirile bilunare, care este în valoare de 25 de lei pentru fiecare ediţie. Conditiile de participare presupun si obligativatea de a restitui bursa, in cazul neprezentarii in program.

În calitate de membru ai acces la Manualul de Public Speaking constituit special pentru tine, manual în care vei găsi elemente de control al emoţiilor, structurarea discursului, captarea şi menţinerea atenţiei publicului, pe care ulterior le poţi exersa practic în cadrul întâlnirilor bilunare SPEAKERS CLUB Junior, prin susţinerea de prezentări în public şi primirea de feedback sub formă de îndrumări şi recomandări atât din partea coordonatorului care modereaza evenimentul, cât mai ales din partea celorlalţi participanţi la întâlnire.

Ocazia de a lucra direct cu coordonatorul proiectului Mihaela Mathe, precum şi posibilitatea de a fi filmat pentru a analiza şi studia ulterior cum se poate îmbunătăţi următoarea prezentare şi de a fi promovat pe toate canalele de publicitate actuale.

CINE FACILITEAZĂ ACEST CURS?

Mihaela Mathe este trainer, coach, mamă, public speaker, cu o experienţă relevantă în lucrul cu tineri şi copii atât ca profesor limba engleză clasele V-VIII, la Liceul Teoretic Mitropolit Ion Metianu Zărneşti, cât şi ca membru activ în proiecte şcolare în calitate de fund raiser şi activităţi extra şcolare.

CE ESTE SPEAKERS CLUB JUNIOR?

SPEAKERS CLUB Junior este o comunitate de copii și tineri dedicată dezvoltării abilității de a susține prezentări, în special în fața unui public. Așa cum mușchii corpului se pot antrena prin activități sportive, tot așa, copiii și adolescenții care au nevoie să își dezvolte mușchiul vorbirii participă la SPEAKERS CLUB.

Ne întâlnim pentru a exersa abilitatea de a prezenta, într-un cadru prietenos. După fiecare prezentare se oferă feedback care să îl ajute pe copilul tău să îşi dezvolte încrederea în abilitatea de vorbi în fața altor persoane. Feed-back-ul nu este dat ca la școală, printr-o notă, ci se oferă aprecieri, îndrumări și recomandări atât de către facilitatorul care moderează evenimentul, cât mai ales de către ceilalți participanți la întâlnire.

Fiecare prezentare este înregistrată, se oferă părinților și ulterior poate fi analizată pentru a studia cum se poate îmbunătăți următoarea prezentare.

Celor care doresc acest lucru, li se oferă șansa de a fi promovați pe toate canalele de promovare și pot susține prezentări chiar în cadrul grupelor CONNECT și PREMIER, unde cursanții sunt persoane mature.

Exersează vorbitul în public de mic!

De-a lungul întregii lor vieți, copiii noștri vor avea nevoie să comunice, să convingă și să se prezinte în fața altor oameni, atât din punct de vedere social, cât și profesional. Chiar și majoritatea adulților eșuează atunci când sunt nevoiți să vorbească în public, mai ales în fața audiențelor mari. Dar dacă îți vei încuraja copilul de la o vârstă fragedă să deprindă abilitățile necesare pentru a vobi eficient în public și pentru a prezenta și dacă acest lucru se întâmplă și într-un mod amuzant și plăcut, va crește devenind un comunicator cu încredere în el. Va putea face diferența în mediul în care va trăi și va profesa, utilizând cuvintele potrivite, la momentul potrivit pentru a face să se întâmple lucrurile potrivite!

CUI SE ADRESEAZĂ?

copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani

celor care au dificultăți în a-și face prieteni

celor care se simt sfioși atunci când sunt nevoiți să poarte o conversație

celor care întâmpină dificultăți în a face prezentări și a vorbi în fața clasei

CARE SUNT BENEFICIILE PROGRAMULUI SPEAKERS CLUB JUNIOR ŞI DE CE SĂ ÎŢI ÎNSCRII COPILUL LA UN ASTFEL DE CURS?

dobândirea abilităților de public speaking și presentation skills prin practică

parcurgerea celor mai eficiente tehnici de susținere a prezentărilor cu public

învățarea într-un mediu diferit de cel obișnuit la școală, într-un cadru prietenos, unde fiecare tânăr este încurajat să se exprime

creșterea încrederii de sine și a puterii de convingere a celor din jur

dobândirea plăcerii de a veni în fața unui public și a vorbi cu entuziasm

CUM SE DERULEAZĂ ŞI CARE SUNT COSTURILE PROGRAMULUI?

Întâlnirile SPEAKERS CLUB Junior se derulează bilunar, Marţea, de la ora 16.30 până la ora 18.00.

Locaţia pentru desfăşurare este: Hotel Royal, Bd. Mircea Voda, Nr. 28 (zona Unirii, uşor accesibil, se poate utiliza parcarea hotelului, fără taxe).

Participarea la întâlnirile SPEAKERS CLUB Junior presupune achitarea contribuţiei de 25 de lei pentru fiecare întâlnire.

Cei care doresc să ţină prezentări şi să aibă acces la proiectele din manualul SPEAKERS CLUB Junior este nevoie să devină membri.

Membershipul SPEAKERS CLUB Junior costă 197 de euro şi este valabil pentru 6 luni (suma nu include contribuţia de 25 de lei pentru fiecare întâlnire).

CE VA PIERDE COPILUL TĂU DACĂ NU ALEGI SPEAKERS CLUB JUNIOR?

nu va putea să își dezvolte abilitățile de comunicare, esențiale în relaționarea cu cei din jur

nu va putea practica într-un cadru și mediu diferit decât cel oferit de școală

nu va avea perspectiva învățării împreună cu ceilalți, bazată în primul rând pe practică decât pe baze teoretice

nu va avea șansa de a primi o cantitate impresionantă de feed-back pozitiv, un lucru care lipsește atât de mult în stilul tradițional de învățare și care este de fapt fundamentul dorinței de a merge mai departe în aprofundarea unui domeniu

Despre Centrul Gifted Education

Centrul Gifted Education este o asociaţie non-profit cu misiunea de a descoperi şi de a dezvolta potenţialul copiiilor cu abilităţi înalte (supradotaţi), printr-o educaţie de excelență. Parteneri ai Universitatii Bucuresti, Facultatea de Stiintele Educatiei si Psihologie. Membri ECHA-European Council for High Ability, si WCGTC- World Council for Gifted and Talented Childrenș membri AERO – Alternative Education Resource Organization. International, suntem sustinuti de Simon Fraser University – Faculty of Education, si University of Connecticut- Neag School of Education.
Proiectul este auditat şi recomandat de două Universităţi Internaţionale, CEU Business School şi Johns Hopkins Carey School of Business


Sal Sol