Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Tir cu arcul @Centrul Gifted Education

Bright Summer Program @ Centrul Gifted Education

Bright Summer Program

PROGRAM de vară pentru copii isteti  

O VARA CUM NICI NU AI VISAT PENTRU COPILUL TAU

Vrei mai mult decât o simplă vacantă pentru copilul tău?
Echipează-l pentru viață urmărind interesele și pasiunile sale. Aici își poate descoperi prietenul cel mai bun.
Vino la Bright Summer Program unde sunt pregatite experenţial cu cei mai talentati traineri cele mai incitante cursuri care oferă copilului tău noțiuni necesare în viața de zi cu zi și care le satisfac curiozitățile de copil.
Aici copiii se fac remarcați și chiar îi putem ghida spre un proces de înscriere în programele noastre anuale.

Programul, adresat copiilor 6 – 14 ani:

 • Socializare (jocuri de echipă, exerciții de comunicare, picnic-uri și mini-petreceri)
 • Exprimare afectivă prin artă (pictură, canto și instrumente musicale, improvizație teatrală, dansuri, cursuri foto-video)
 • Abilități practice (tir cu arcul)
 • Gândire (Escape room, rezolvare de probleme, matematica distractivă)
 • Dezvoltare personală (creșterea stimei de sine, asertivitate, decizii la școală)

Program (pe larg):

 • Chineza logică – Marcel Anghel, profesor, fostul consul al Romanei la Beijing – Cine zice ca e grea chineza? Nu și dacă devine logică și distractivă. Învățând această limbă stimulăm gândirea și înțelegerea, dar facem și o incursiune într-una din cele mai cunoscute culturi asiatice.
 • Jocuri Logice – Alexandru Gheorghiu, profesor – Vom face împreună o incursiune în lumea jocurilor logice. Vom învăța despre strategii și gândirea de ansamblu, dezvoltându-ne rațiunea și intuiția încă din copilărie.
 • Autonomie în învățare – Adriana Șerban, trainer – Felul în care învățăm este la fel de important ca și conținutul lecției. Câștigă timp liber! Vino la Centrul Gifted Edu și vei descoperi cum să-ți eficientizezi stilul de învățare.
 • Lecţii de Gândire CoRT – Gabriela Cosma, psiholog – Gândirea este elementul central al rațiunii umane. Prin îmbunătățirea abilităților de gândire reușim să dezvoltăm inteligența la potențialul ei maxim. Vino la acest curs alături de psihologul nostru pentru a descopri tainele gândirii complexe.
 • Creative Hands – Gabriela Cosma, psiholog – Manualitatea avansată dezvoltă creativitatea și răbdarea. Hai să ne suflecăm mânecile și să aducem la viață adevărate opere de artă cu atelierul dedicat mânuțelor creative.
 • Șah distractiv – Andrada Cioteanu, Campioană la Șah  – Gândirea strategică este importantă în dezvoltarea abilităților de luare a deciziilor și pe termen lung întărește personalitatea. Vrei să descoperi dacă poți fi campion la șah și gândire? Vino la atelierele de Șah!
 • Filmoteca pentru copii – Monica Dobre, psiholog (psihoterapeut) – A privi un film uneori înseamnă a trăi o experiență unică. La Centrul Gifted Edu vrem să explorăm impactul filmelor asupra noastră. La fiecare întâlnire vom privi, vom trăi experiența și vom discuta despre trăirile care reflectă filmul propriu.
 • Arta emoțiilor (exprimare emoțională prin artă) – Gabriela Alba, artist, fotograf si psiholog – Orice operă surprinde un sentiment, o trăire experimentată de către autor. Vom elibera artistul interior al fiecărui copil și vom porni împreună pe calea exprimării de sine. Vom transforma emoțiile în opere.
 • De-a arhitectura – Lucian Călugărescu, arhitect –  Scopul nostru este de a-i ajuta pe copii să înțeleagă arhitectura și mediul construit și să facă legături între ceea ce află la școala și procesele complexe care transformă locurile în care trăiesc. Ca adulți, vor fi atât utilizatori ai orașelor cât si clienti pentru arhitecți, dar și cetățeni și chiar factori de decizie care vor participa activ la modelarea locului în care vor trăi și vor crea comunități cu o viață sănătoasă și armonioasă, utilizând atât moștenirea culturală cât și inovația.
 • Tir cu arcul – Leon Frățilă, fizician – Echilibrarea emisferelor cerebrale, amplificarea atenției, îmbunătățirea coordonării corpului, creșterea vitezei de reacție si a tonusului psihic – toate acestea pot fi dobândite simultan prin tir cu arcul.
 • Impro – Adrian Miu, trainer – O atitudine spontană reflectă o bună cunoaștere de sine. Prin
  exercițiile de improvizație ne propunem să îmbunătățim încrederea în sine, timpul de reacție și deschiderea către experiențe noi a tinerilor aflați pe calea dezvoltării.
 • Ecologie relațională – Cristina Elena Neguț, trainer– Ne dorim ca încă de mici copiii să învețe maniere de relaționare sănătoase și pozitive, prietenii care energizeaza spiritul și dezvoltă abilitățile de comunicare și empatie.
 • Socializare – Ana Georgescu, trainer – Dezvoltarea nu se face niciodată de unul singur. Vino la petrecerile Gifted să-i cunoști pe viitorii tăi prieteni!
 • SMART, Obiective, Succesul si Fiinta Umana – Monica Dobre, psiholog (psihoterapeut): Felul în care ne exprimăm reflectă atitudinea. Atitudinea este cheia SUCCESului personal, in Viata.  Vom explora ce este  ‘succesul’ in raport cu propriile nevoi; ce legatura exista intre dar, har, inteligenta si emotii. Vom invata despre sanatate in a fi,  a vorbi „pe limba oricui”, a deslusi sensul catre calea de miljoc, a asculta, si a ne face auziti.
 • Speaker in pantaloni scurti –  Paul Ardeleanu, trainer– Fie ca trebuie să sustineți examene orale, trebuie să puteți trece peste teama de a vorbi in public. Dezvoltati-vă controlul asupra emotiilor si invatati sa fiti convingători printr-un discurs clar, bine structurat si puternic! Veti capta întreaga atenție a auditoriului si veti fi aplaudați.
 • Ascultare Activă – Monica Dobre, psiholog (psihoterapeut) – Ascultarea este esențială în viața fiecărui om, stând la baza înțelegerii lumii și a oamenilor. Cursul de ascultare activă își propune să îmbunătățească maniera în care primim informațiile din mediu, precum și să stimuleze empatia și înțelegerea umană.
 • Laboratorul de Joacă – Ana Georgescu, trainer – Laboratorul de Joacă oferă copiilor posibilitatea de dezvoltare cognitivă, modelare comportamentală și exprimare emoțională prin activități și jocuri potrivite vârstei și nevoilor personalizate. Prin joacă ei își vor descoperi pasiunile, abilitățile, se vor cunoaște mai bine în diferite ipostaze, fiind stimulați atât pe plan cognitiv-comportamental cât și emoțional. În acest fel experiența din timpul Laboratorelor pătrunde și în lumea interioară a copilului, încurajând exprimarea liberă.
 • Invenții – Leon Frățilă, fizician- Câte idei zilnice pierdem fără a îndrăzni să ne imaginăm că poate fi invenția care va schimba lumea? Pe teritoriul copiilor orice idee poate fi una transformativă. Vom pune în practică prin joc structurat acele idei fără de care lumea copilăriei nu ar mai fi la fel.
 • Enigme și mistere – Leon Frățilă, fizician – Cercetarea empirică la vârsta copilăriei stă la baza dezvoltării minții și a spiritului. Natura și lumea înconjurătoare sunt încă pline de mistere care trebuie rezolvate!! Vino la Centrul Gifted pentru a descoperi pas cu pas minunea pe care o trăiești în fiecare zi!
 • Povești în Parc – Petre Dămoc, trainer – Lumea poveștilor, atât de complexă, rezonează la nivel simbolic cu povestea fiecăruia dintre noi. Hai în parc să ascultăm povești cu tâlc. Fiecare copil va descoperi ceva nou despre el însuși, compunând în final propria-i poveste.
 • Scriere creativă – Iuliana Alexa, Redactor Șef Psychologies – Arta scrisului, încă din antichitate, ne permite să vedem frânturi din viața altor persoane. Explorând scrisul și aprofundând arta cuvântului vom învăța să dezvăluim propria frântură de viață ca niște adevărați scriitori.
 • Dezvoltarea Inteligenței de mediu – Gabriela Alba, trainer – Descoperind frumusețea și legile naturii, găsim fascinante surse de inspirație artistică și științifică. Totodată, ne reconectăm la energia vieții și învățăm să trăim armonios.
 • Percuție – Paul Luculescu, muzician – Bătăile inimii, ticăitul ceasului sau sunetul produs de o picătură de apă crează melodii naturale. În atelierul de percuție vom reflecta ritmurile spiritului nostru lăsându-l liber în expresia artistică.

 Program Modul Iunie

Modul-Iunie

Program Modul Iulie si Program Modul August

Modul-Iulie-bun_1

Modul-Iulie-bun_2
Modul-August-bun_1

Modul-August-bun_2

Evenimente unice:

 • Vizită la Muzeu – Ne propunem ca în această vară să vizităm fiecare muzeu dedicat copiilor și să dobândim cât mai multe cunoștințe despre istorie, natură și lumea înconjurătoare.
 • Botanică aplicată – Fiecare plăntuță are un secret al ei, iar noi le vom descoperi pe cele mai interesante alături de un expert în botanică.
 • Întâlnire cu un călugăr – O călătorie de descoperire spirituală dedicată copiilor. Această întâlnire este prilejul unui dialog menit să răspundă întrebărilor interioare ale micilor curioși.
 • Incursiune în natură – Excursii cu explorare de o zi în zonele naturale din apropierea Bucureștiului.
 • Excursie în Parc Aventura – O aventură adevărată!!
 • Escape Room Challenge – Gândire logică, lucru în echipă și sarcini contra timp. Tu reziști celei mai șmechere provocări dedicate copiilor? Să te vedem la treabă!

Module:

IUNIE (1 sapt, de duminica pana vineri)
28 iun (duminica) – 3 iulie (vineri): duminica: 9- 12.30 si de luni-vineri 8.30-12:30

IULIE (4 sapt, de luni pana vineri)
6 iulie (luni) – 31 iulie (vineri): 8.30-12:30

AUGUST (3 sapt, de luni pana vineri)
3 august (luni) – 21 august (vineri): 8.30-12:30

Modulele au loc cu minimum 10 si maximum 15 copii/modul

Întâlnirea pregătitoare 

În această întâlnire ne vom cunoaște mai bine.
Atât părinții cât și copiii vor vedea programul pentru fiecare modul, iar apoi, prin exerciții și activități, vom face o scurtă evaluare a fiecărui participant pentru a observa compatibilitatea cu programul.
La sfârșitul întâlnirii părinții vor semna un acord de participare.

Intalniri Pregatitoare la care participa atat copilul cat si parintele au loc in datele:

 • pentru modul Iunie – Duminica 28 iunie de la 9:00-12:30
 • pentru modul Iulie – Vineri 3 iulie de la 18.30-20.30
 • pentru modul August – Vineri 31 iulie de la 18.30-20.30

Costuri

 • Modul IUNIE = 500 lei (sau 115 eur) . Se poate achita prin platforma Pay U: click aici.
 • Modul IULIE = 2000 lei (sau 450 eur). Se poate achita prin platforma Pay U: click aici.
 • Modul AUGUST = 1500 lei (sau 335 eur). Se poate achita prin platforma Pay U: click aici.

Se acopera prin Pay U, sponsorizare. payu-secure

Plata Direct

 •  (preferabil) in contul nostru Unicredit: prin sponsorizare, in oricare dintre cazuri, cu contract descarcabil click aici

Centrul Gifted Education
Cod Fiscal: 30151382
Cont IBAN in lei: RO71 BACX 0000 0008 0559 5000

deschis la Banca Unicredit Tiriac Bank, sucursala Drumul Taberei

Detalii plata: sponsorizare nume si prenume parinte

Confirmare

Dupa efectuarea sponsorizarii, va rugam sa trimiteti un SMS la 0729-029484 cu confirmarea platii si a Modului aferent si un email, la pr@giftededu.ro.

Atenţie

 • Înscriere FULGER pentru oricare dintre module până pe 22 iunie – 15% reducere (Modul IUNIE – 425 lei/copil (104 eur) – achita prin Pay U; Modul IULIE – 1700 lei/copil (sau 380 eur) achita prin Pay U; Modul AUGUST – 1200 lei/copil (sau 270 eur) – achita prin Pay U;
 • Înscrie-te cu 1 prieten sau frate – 10% reducere (Modul IUNIE – 400 lei/copil (sau 200 eur) – achita prin Pay U;  Modul IULIE – 1800 lei/copil (sau 400 eur) – achita prin Pay U;  Modul AUGUST – 1350 lei/ copil(sau 300 eur) – achita prin Pay U
 • Înscriere în grup – Vino cu 5 prieteni și noi iţi oferim tie programul gratuit.

Locatia:
str. Berzei nr. 22, sector 1, București. Harta: click here.

Inscriere Bright Summer Program

Pentru inscrieri, va rugam sa completati formularul de mai jos si sa achitati costul programului.

Înscrierea în fiecare modul se face cu cel târziu 2 zile înainte de începerea modulului prin plata costurilor per modul, iar acesta are loc dacă sunt înscriși minim 10 participanți. Dupa realizarea platii in maxim 24 h va contactam pentru a stabili detaliile participarii dvs.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Date contact:

0722662002 | program [a rond] giftededu.ro |
www.giftededu.ro

Project Manager Bright Summer Program

Ana Georgescu – ​Project Manager  Bright Summer Program– Trainer specializat în educație non-formală cu experiență de 6 ani în organizare de evenimente dedicate copiilor și tinerilor.*Trainer acreditat C.N.F.P.A.*Trainer EFPSA (Federația Europeană a Asociațiilor Studenților la Psihologie) *Trainer afiliat BEST (Board of European Students of Technology) *Trainer afiliat EMSA Yeditepe (European Medical Students Associations) * Membru fondator Hipocampus * Membru fondator Learning Designers * Advanced Trainer in Group Dynamics (Trainers’ Forum Ljubljana, Trainers’ Forum Vienna)


Sal Sol