Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Revista Avantaje, în parteneriat cu Avon Cosmetics România şi JW Marriott,
a desemnat câştigătoarele celei de-a cinsprezecea ediţii a premiilor Femeia
Anului.

Gala premiilor Femeia Anului 2012, organizată de revista Avantaje în parteneriat cu Avon Cosmetics Romania şi JW Marriott, a desemnat câştigătoarele celei de-a cinsprezecea ediţii.
În acest an s-au acordat 12 premii de excelenţă, la 10 categorii. Revista Avantaje a acordat titlul Femeia Anului 2012 pentru următoarele categorii: Promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului, Promovarea şi Apărarea Drepturilor Femeii, Ambasador al Artei Româneşti peste Hotare, Implicare şi Responsabilitate Socială, Promovarea şi Apărarea Valorilor Familiei, Promovarea şi Apărarea Valorilor Categoriilor Defavorizate, Iniţiativă în Sprijinul Semenilor şi Proiecte de Advocacy şi Prevenirea Violenţei asupra Femeilor.

Ne face o deosebita placere sa anuntam ca Trofeul pentru Promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului a fost acordat Monicai Gheorghiu, preşedinta Centrului Gifted Education, pentru programele de identificare și susținere a copiilor supradotaţi.

Trofeul a fost înmânat de Gabriela Alexandrescu, președintele Organizației “Salvați Copiii” România.

Oferim sansa copiilor supradotati sa invete la nivelul inalt al abilitatilor lor. Este un drept inalienabil al fiecarui copil sa invete la nivelul lui al abilitatilor.. Poti face un efort sa-ti aminteste-ti cand erai tu copil si doreai sa inveti altfel, si stiai ca poti si vrei mai mult? Astazi poti da sansa copilului tau sa invete altfel. Ceea ce nu stiati este ca: Copiii cu abilitati inalte au nevoi speciale de educatie diferentiata, consiliere si ca nu pot invata altfel pentru o dezvoltare optima, ca sunt copii cu riscuri sociale ridicate, si trebuie sa le constientizam – alienare, abandon scolar, comportament antisocial. Un mediu propice de hranire in care ei sa-si poata dezvolta abilitatile, potentialul natural, este pur si simplu normalul, a declarat Monica Gheorghiu.

Evenimentul a fost transmis live pe internet pe site-ul revistei www.avantaje.ro si pe siteul www.avonconnects.ro

Şi la această ediţie, gazda evenimentului a fost JW Marriott Grand Hotel, partenerul tradiţional al acestui eveniment.

Lansată în octombrie 1995, Avantaje a devenit un succes imediat, impunînd un nou stil în presa adresată publicului feminin.
Sub sloganul „Avantaje prețuiește femei ca tine” revista are la bază conceptul de „femei obișnuite cu povești neobișnuite” și este ghidul practic şi complet al femeii moderne, dedicată familiei, carierei şi implicată în viaţa comunităţii.

Evenimentul de anul acesta a fost centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminităţii şi pentru tot ceea ce femeia aduce umanităţii. Avantaje sprijină Campania Respectului pentru Femei, demarată de Avon împotriva violenţei domestice din România. www.campaniarespectului.ro

Contact
Mihaela Stănculescu, Director Marketing Ringier România
mihaela.stanculescu {at} ringier.ro
Daniela Palade Teodorescu, Redactor Şef Avantaje
daniela.teodorescu {at} ringier.ro


Sal Sol