Aplica! Centrul Gifted Education recruteaza permanent Asistenti Trainer
Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Centrul Gifted Education dedicat in exclusivitate copiilor supradotati va invita sa intrati in procesul de recrutare in 2 pasi pentru 8 pozitii de Asistent Trainer:

1. Trimite pe email fara limita de timp catre inovatie [arond] giftededu.ro in atentia Relationship Coordinator Diana Mirea.
2. Interviu de grup cu Relationship Coordinator, Diana Mirea – durata 1.5 h.

Doar persoanele selectionate vor fi contactate dupa fiecare etapa succesiva.

Noi iti propunem o perspectiva noua asupra educatiei specifice nevoilor copiilor. Poti contribui la transformarea problemelor noastre ca societate, in solutii,  sustinand copiii supradotati sa creasca armonios inca de la radacina.
Da, si copiii supradotati au nevoie de implicarea ta, chiar daca la o prima impresie poate nu ti se pare asa. Gandeste-te numai ca acesti copii de azi vor fi adultii care vor forma viitorul nostru, al tuturor. Ca alegerile lor de maine, daca sunt facute intr-o maniera informata si constienta, ne vor ajuta si pe noi, tinerii de azi, sa traim intr-o lume mai buna.

Sa fii parte din echipa Centrului Gifted Education e o onoare. Suna pompos, dar este mediul in care ai ocazia sa fii 100% TU. Sa fii autentic este chiar un beneficiu in lucrul cu copiii si in relatiile din echipa si totodata o necesitate! O experienta unica de care se leaga dezvoltarea mea personala si profesionala!

Materiale de studiu:

Locatia interviului de grup

str Berzei 22, sector 1. Harta aici.


Sal Sol