Aplauze pentru Diana!!
Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://giftededu.ro/aplauze-pentru-diana/
Twitter
Visit Us

Diana Petre:

In Romania sunt peste 200.000 de copii supradotati si doar 3% dintre ei ajung sa isi atinga potentialul.

„O fetita de doar 11 ani, Diana a tinut un discurs marcat de un spirit puternic justitiar, prin care ti-a asumat rolul de mediator intre copii si adulti si a vorbit despre necesitatea identificarii la nivel national a copiilor supradotati si integrarea acestora intr-un program de dezvoltare croit nevoilor lor” pe scena TEDx Targu Mures 2018.

Diana Petre a reprezentat in calitate de Ambasador al Centrului Gifted Education cauza copiilor supradotati pe scena TEDx prezentand campania Minti Stralucite si ceea ce pot face „oamenii mari” pentru copii. Daca inca mai esti sensibil la ceea ce au copiii sa spuna celor mari, si vrem sa discutam intre generatii despre vise, despre implinirea si realizarea copiilor, ascult-o pe Diana.

Aici se afla discursul in intregime si totodata, si prezentarea. Drepturi de autor: Diana Petre / Mihaela Mathe. Mihaela Mathe este mama, trainer, fondator si coordonator al Speakers Club Junior si totodata coach-ul personal al Dianei pentru TEDx.  Parcursul facut impreuna de cele doua, sustine inca o data ceea ce Mihaela crede:“Investitia in comunicare genereaza cel mai mare profit” – Speakers Club Junior.

Ca rezultat al eforturilor ei, prin daruirea ei, Diana primeste recunoasterea noastra. In calitatea ei de Ambasadoare, doresc sa o invitam la absolvirea copiilor supradotati din a 8-a generatie  ai ”Programului Academic” – 2018 pentru a isi exprima gandurile si emotiile, si a raspunde la intrebarile curioase ale noastre, despre cum i s-a parut ei acest parcurs, provocarea de a reprezenta o cauza atat de complexa, si in final, ce inseamna sa fii pe scena TEDx la doar 11 ani.

Noi credem ca modelul ei merita instituirea unui premiu pentru implicare sociala, si a unui Fond National de sustinere a copiilor supradotati. Imi vine in minte ceea ce a reusit Malala Yousafzai (cea mai tanara premianta Nobel) sa realizeze in UK prin Malala Fund pentru a-i ajuta pe alti copii, ca activist pentru drepturile omului si ale copiilor la educatie. Diana a facut diferenta pentru multi copii. Daca ne dam seama de acest lucru putem sa intelegem ca multe lucruri au sansa sa se schimbe in paradigma din care functionam. Simpla noastra recunoastere ca am auzit ce a spus Diana pe scena inseamna ca putem intelege ca acesti copii au drepturi, si ca ele trebuie respectate ca drepturi ale copilului si ale omului, asa cum sunt stipulate in Carta Drepturilor copilului: dreptul de a primi educatie pentru a-ti atinge potentialul. Ne gandim la petitiile noastre si toate scrisorile trimise institutilor statului de zeci de ani de zile fara ecou. Si suntem incurajati sa credem ca totul se poate schimba intr-o singura instanta temporala atunci cand ne simtim pregatiti ca adulti sa ne schimbam paradigma si sa ii auzim pe acesti copii.” – Presedinte, Centrul Gifted Education, Monica Gheorghiu

Ca recunoastere a efortului, atat Diana, cat si sora ei, Adelina, ambele castigatoare ale bursei de Public Speaking in 2015, au primit in acest moment invitatia de a parcurge selectia la Centrul Gifted Education pentru anul Academic 2018-2019. Asociatia Centrul Gifted Education le multumeste la scena deschisa pentru efortul de a reprezenta in lume cauza copiilor supradotati si motivatia de face din acest lucru o cale spre propria dezvoltare si evolutie personala.

 

Mai multe despre Diana Petre

Campania Minti Stralucite are ca Ambasadoare al Centrului Gifted Education pe Diana Petre, anuntata oficial ca speaker la TEDx Tirgu Mures.  A castigat in anul 2015 bursa de “public speaking” oferita de catre Centrul Gifted Education pentru copii supradotati. Diana doreste ca toti copiii supradotati sa fie descoperiti, intelesi si ajutati sa isi implineasca potentialul. Sperăm ca impreuna, in echipa cu tine, cu fiecare roman, in timp, vom putea ajuta să descoperim chiar și cel mai îndepărtat copil supradotat, în cel mai mic catun, astfel încât să poată obține ceea ce are nevoie pentru o educație adecvată. Mai presus de toate, vrem sa dăm uneltele școlilor, cadrelor didactice și părinților să ii descopere pe toti cei 200.000 de copii supradotati din România.

 

 

Add Comment

300-135 400-051 101 adm-201 1z0-808 CCA-500 1v0-621 mb2-707 70-980 70-483 2v0-621 nse4 1z0-434 9l0-012 101-400 300-085 og0-093 1z0-061 70-488 1z0-062 mb5-705 102-400 PEGACPBA71V1 70-463 mb2-704 PR000041 IIA-CIA-PART1 700-037 PEGACSA71V1 1z0-144 2v0-621d 1z0-051 070-461 a00-211 jn0-102 1z0-804 640-875 API-580 3002 400-151 98-365 712-50 9l0-066 ns0-506 156-215.77 70-466 lx0-104 9a0-385 642-980 og0-091 74-678 700-260 70-494 c_tfin52_66 lx0-103 m70-101 pmi-001 DEV-401 1z0-067 1K0-001 220-801 TB0-123 700-038 IIA-CIA-PART2 cwna-106 070-487 hp0-y50 070-483 mb2-708 C2010-595 1z0-883 c_tadm51_731 pk0-003 700-039 jn0-633 98-364 300-080 74-343 1z0-133 70-465 c_tscm62_66 PRINCE2-PRACTITIONER mb6-704 1v0-605 API-571 500-007 and-401 c_taw12_731 AX0-100 070-463 70-981 1z0-052 070-488 c_hanatec_10 010-111 mb6-700 700-270 600-455 600-460 1z0-533

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A