Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Asociaţia Centrul Gifted Education anunta cu bucurie rezultatele concursului Bursa Speakers Club Junior: 3 burse dedicate dezvoltării abilităţii de a susţine prezentări în public (Public Speaking).

Castigatorii Bursei Speakers Club Junior

  • Matei Ignat, 11 ani

  • Bianca Miruna Ionescu, 9 ani

  • Diana-Maria Petre, 9 ani

    Bursele sunt oferite de Centrul educaţional SPEAKERS CLUB Junior în parteneriat cu Asociaţia Centrul Gifted Education.

Castigatorii vor avea ocazia să reprezinte intr-o conferinţă filmată cauza copiilor supradotaţi.

Ce include bursa?

Câştigatorii bursei devin membri SPEAKERS CLUB Junior pentru o perioadă de 6 luni, fără plata taxei de membru. Asociatia Centrul Gifted Education acopera totodata si contribuţia de participare la întâlnirile bilunare, care este în valoare de 25 de lei pentru fiecare ediţie. Conditiile de participare presupun si obligativatea de a restitui bursa, in cazul neprezentarii in program.
În calitate de membru ai acces la Manualul de Public Speaking constituit special pentru tine, manual în care vei găsi elemente de control al emoţiilor, structurarea discursului, captarea şi menţinerea atenţiei publicului, pe care ulterior le poţi exersa practic în cadrul întâlnirilor bilunare SPEAKERS CLUB Junior, prin susţinerea de prezentări în public şi primirea de feedback sub formă de îndrumări şi recomandări atât din partea coordonatorului care modereaza evenimentul, cât mai ales din partea celorlalţi participanţi la întâlnire.

Ocazia de a lucra direct cu coordonatorul proiectului Mihaela Mathe, precum şi posibilitatea de a fi filmat pentru a analiza şi studia ulterior cum se poate îmbunătăţi următoarea prezentare şi de a fi promovat pe toate canalele de publicitate actuale.

Felicitari!


Sal Sol