Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Anunt

IRSCA Gifted Education anunta deschisa selectia pentru cei mai pasionati 10 psihologi/ consilieri psihologici/ psihoterapeuti cu atestat de libera practica pentru a face parte din echipa Centrului de Inovatie Didactica in cadrul unui amplu Program de Inovatie Didactica care a inceput in sectorul 6 – program unic in Bucuresti care se va derula pe 2 ani prin parteneriatul incheiat cu Inspectoratul Scolar Sector 6.

Profilul pe care il cautam

Ai raspuns afirmativ la una/mai multe intrebari din profil? Daca da, te asteptam!

+ Te pasioneaza limitele cunoasterii in domeniul tau?

+ Ai studiat in strainatate?

+ Iubesti sa lucrezi cu copiii?

+ Iti doresti sa dezvolti un domeniu absolut fascinant al dezvoltarii potentialului uman, incepand cu tine?

+ Esti un self-starter? Iti place cand esti implicat intr-un proiect de la inceputul lui si te bucura ca poti sa cresti odata cu proiectul, aducand contributia ta?

Domeniul educatiei diferentiate este un domeniu extrem de important pentru viitorul educatiei, care poate fi unul de viitor pentru cariera dvs. Despre programul National Gifted Education puteti citi la: www.giftededu.org, www.supradotati.ro

CE VA OFERIM

1. Veti putea colabora direct pe baza de contract de colaborare IRSCA Gifted Education si veti fi coordonati de un Director stiintific afiliat IRSCA Gifted Education.
2. Veti participa la formari gratuite in utilizarea celor mai noi baterii de teste pentru descoperirea inteligentelor multiple si abilitatilor. Veti oferi testari copiilor, parintilor si tuturor celor interesati din comunitate.
3. Veti lua contact cu reteaua de traineri pentru formari gratuite de Week-end timp de 2 ani. Veti participa gratuit la sesiuni de formare in domeniul “gifted education” in Centrul de Inovatie Didactica in perioada 2010-2012.
4. Participarea dvs poate fi sustinuta pentru formarea de specialitate a masteranzilor/doctoranzilor cu adeverinta din partea asociatiei.
5. Veti intra in reteaua profesionala de colaboratori IRSCA Gifted Education in domeniul cercetarii psihologice avansate pe gifted edu, pentru proiecte europene POSDRU si pentru extinderea Programului de Inovatie Didactica in alte judete din tara.
6. Veti incepe o colaborare pe termen lung cu primul Centrul de Inovatie Didactica din sector 6; Va informam totodata ca asociatia are in plan infiintarea primului Centru non-profit Gifted Education pentru copii cu abilitati inalte (www.giftededu.org).

INSCRIERI

Va rugam sa trimiteti la:

inovatie(arond)giftededu.org

1        CV + date de contact (email si telefon)

2        Scrisoare de motivatie („esenta” in max ½ pag)

3        Orice act de creatie personala care te reprezinta si care te poate diferentia fata de toti ceilalti candidati.

4.        Daca poti sustine si workshopuri pentru copii / adulti, poti fi selectat si ca trainer la centru. Citeste aici: http://giftededu.org/traineri

DATA LIMITA:

Fara limita de timp. Asteptam cei mai buni candidati, motivati sa lucreze cu si pentru acesti minunati copii!

ATENTIE

Doar cei selectionati vor primi un raspuns pe email/ telefon de confirmare pentru interviu. Va multumim!


Sal Sol