Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

28 Aprilie: Invitatie eveniment de Networking pentru sustinerea Centrului Gifted Education

Hristos a inviat!

Intreaga echipa IRSCA Gifted Education va multumeste pentru prezenta si sustinerea pe care a primit-o la lansarea primului proiect de Centru Gifted Education in Romania pentru copii cu potential inalt.

Asa precum stiti centrul se lanseaza ca entitate non-profit, independenta, ce urmeaza a se infiinta prin finantare privata & finantare publica. Plastic, l-am numi „Ateneul educatiei”.

INVITATIE EVENIMENT DE NETWORKING

Primul eveniment de networking are ca scop sa faca un scurt brief pentru “Unde suntem si unde vrem sa ajungem“, sa initieze parteneriate, colaborari pe proiecte finite, sa construiasca 🙂 si sa faca comunicarea:

  • strategiei de promovare si evenimente
  • strategiei de strangere de fonduri

va avea loc cu sprijinul Skill Team (membru EDUGATE)

UNDE? la sediul Skill Team din Str. Constantin Sandu Aldea Nr 95
Click pentru HARTA
harta CAND? Marti, 28 aprilie, 17.30 – 20.30.

Sunt invitati: jurnalisti, membri EDUGATE, sustinatorii evenimentului din 16 aprilie, partenerii nostri media, echipa IRSCA.

Sunt asteptati tineri puternic motivati si capabili sa scrie si sa deruleze cu mentoringul nostru proiecte. Daca esti ambitios si ai viziune noi avem nevoie de tine. In proiect vom selecta team-leaderi pentru finantarea internationala si nationala a centrului. Detalii, la intalnire.

Misiunea proiectului este uriasa pentru Romania. Prin colaborarile internationale pe care le-a dezvoltat, IRSCA Gifted Education poate aduce in Romania prin transfer de know-how cele mai inovative tehnologii didactice si best practices utilizate cu succes pe plan mondial, indeplinindu-ne misiunea de a sustine si de oferi sansa unei educatii de calitate pentru toti copiii.

 

Va invitam sa fiti alaturi de noi pentru reusita.

NOUL WEBSITE

Va invitam sa ne vizitati noul camin online pentru Centrul Gifted Edu, realizat pro-bono cu sprijinul lui Adrian Diaconescu, caruia ii adresam multe multumiri):
www.giftededu.org

KIT DE PRESA

Descarca Kitul de presa pentru evenimentul de lansare 16 aprilie (fotografii si completari vor urma).

Prima stire legata de evenimentul de lansare: discursurile tinerilor Ambasadori astazi vor fi facute publice si trimise institutiilor abilitate ale statului (le veti gasi pe www.giftededu.org).

IMPORTANT

Va rugam sa confirmati participarea dvs. completand formularul:

[CONTACT-FORM]

Multumim.

Monica Gheorghiu
Project manager
0729-029484


Sal Sol