Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Teambuilding Centrul Gifted Edu

Invitam sa participe la Ziua Portilor Deschise in data de 25.05 sambata 16:00-19:00 copii
cu abilitati inalte cu varsta intre 7-14 ani care vor sa ne cunoasca si sa simta in mod direct si nemijlocit impactul acestui program pentru viata lor, intalnindu-si si viitori prieteni.

Programul zilei:

16:00 – 19:00  MEGA Teambuilding copii: EQ- Dincolo de inteligenta intelectuala – DESCOPERA emotiile

Copii de toate generatiile sunt invitate la un mega Teambuilding cu Roxana Bobia, student UniBuc, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei & Team,

Pentru a pune bazele unei relationari de exceptie, participantii vor relationa prin jocuri care ii vor duce dincolo de limitele lor personale si vor invata in primul rand:

1. sa se cunoasca intre ei
2. sa capete incredere unii in ceilalti
3. sa devina cat mai uniti la nivel de grup
4. sa isi ridice nivelul de energie, entuziasm si voie buna

16:00 -19:00 EQ: Cum il aflam?

Acest Megateambuilding urmareste un aspect deosebit de important in dezvoltarea oricarui copil, si anume inteligenta emotionala (EQ). Inteligenta emotionala se refera la o intelegere mai buna a propriilor emotii, precum si la modul de gestionare a acestora, pentru dezvoltarea personala si a relatiilor interpersonale, intr-o maniera cat mai optima.
Cercetarile statistice au evidentiat faptul ca inteligenta emotionala este de 2 ori mai importanta decat abilitatile intelectuale sau tehnice. Pornind de la aceste premise, prin aceasta activitate dorim sa evaluam nivelul coeficientului emotional la copiii prezenti in cadrul teambuildingului. In urma aplicarii a 2 chestionare, se va observa si se vor trimite rezultatele, detaliat, parintilor (in maxim 2 saptamani de la testare), unde se vor prezenta tendintele copilului in ceea ce priveste mai multe componente ale inteligentei emotionale: introversie, extraversie, stabilitate emotionala, impulsivitate, independent/dependenta, sociabilitatea, ambitia. De asemenea se vor da informatii despre scorul general al inteligentei emotionale (daca este sub nivelul mediu/ mediu/ abilitati inalte in ceea ce priveste coeficientul emotional). Copiii vor realiza in cadrul aceleiasi activitati, jocuri pentru a evidentia importanta lucrului in echipa, necesitatea de a fi uniti, precum si importanta comunicarii propriilor emotii intr-un mod adecvat in cadrul relatiilor cu celelalte persoane.
Participarea copilului reprezinta acordul tacit pentru aplicarea chestionarelor.

Beneficii pentru copii:

1. Cursantii devin un grup
2. Cursantii nu vor uita ca sunt individualitati
3. Eliminam frica de a experimenta si fiecare cursant castiga incredere in sine pentru a putea proba multitudinea de exercitii ce vor fi propuse.
4. Inteleg ca nu exista bine sau rau, gresit sau corect, ci doar altfel, diferit
Cursul are ca obiectiv final: Configurarea EQ- raport.
“Fiecare copil are dreptul sa fie stimulat sa se dezvolte la nivelul maxim al potentialului sau.”

Contact: str Pascani nr 6, sector 6, in incinta scolii 169 (fosta 155). Harta:

harta-centrul-gifted-education
Viziteaza-ne pe grup FB
www.facebook.com/centrul
www.facebook.com/centrul.gifted
www.twitter.com/CentrulGifted

Reguli de participare: participarea dvs. in acest program este oferita cu conditia sine qua non a asumarii tacite, implicite si subintelese a acordului de participare publicat online aici.

Inscrieri online: pe principiul primul venit, primul inscris (maxim 20 de participanti). Va rugam precizati varsta copiilor. Varsta minima: 7 ani. Varsta maxima: 14 ani. Evenimentul este oferit cu titlu gratuit. Conditie esentiala: punctualitatea – va rugam sa sositi la ora 15:45, sambata, 25.05.2013. Cei intarziati la ateliere nu vor putea participa.

Sosirea: se face cu minim 15 minute inainte de inceperea programului.
Echipament obligatoriu: training, hanorac si tenesi.
Nu sunt permise: insotirea si stationarea altor persoane in sala evenimentului (frati, parinti)
Participarea la eveniment se face numai in urma primirii confirmarii scrise din partea organizatorilor.

[CONTACT-FORM]


Sal Sol