Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Programul Portilor Deschise 1-2 Noiembrie 2014

Programul Portilor Deschise

Programul Portilor Deschise 1-2 Noiembrie 2014; sambata si duminica

EQ- Dincolo de inteligenta intelectuala – DESCOPERA emotiile prin jocuri si relationare.

Anual, Centrul Gifted Education doreste sa ofere copiilor supradotati (intre 7 si  14 ani) sansa de a intra in contact cu un mediu de hranire specializat care le va suscita interesul, curiozitatea, si ii va face constienti ca pot mai mult referitor la potentialul propriu.

Programul Portilor Deschise urmareste un aspect deosebit de important in dezvoltarea oricarui copil, si anume inteligenta emotionala (EQ). Inteligenta emotionala se refera la o intelegere mai buna a propriilor emotii, precum si la modul de gestionare a acestora, pentru dezvoltarea personala si a relatiilor interpersonale, intr-o maniera optima. Cercetarile statistice au evidentiat faptul ca inteligenta emotionala este mai importanta decat abilitatile intelectuale sau tehnice.

Program al Portilor Deschise de 2 zile in 1-2.11.2014 este sponsorizat integral de BCR, in cadrul proiectului "Minti Stralucite"

Programul Portilor Deschise de 2 zile 1-2.11.2014 este sponsorizat integral de BCR, in cadrul proiectului “Minti Stralucite”

Programul este sponsorizat integral de BCR, in cadrul proiectului “Minti Stralucite” lansat incepand cu 1.03.2014.

Programul este oferit pentru toti copiii supradotati din tara sau care nu se pot inscrie in programul Scolii de Excelenta (din varii motive) care sunt fie

  • calificati in Selectia Finala (care are loc pana pe 30.09), sau
  • au parcurs testarea de inteligenta WISC IV / Matrici Progresive Raven Standard Plus si potrivit rezultatului, au fost invitati sa se inscrie in Selectia finala pentru Scoala de Excelenta. Copiii calificati deja, din baza noastra de date, vor fi invitati direct.

Calificari

Copiii care doresc sa se califice pentru Programul Portilor Deschise sunt invitati sa participe la Selectia Finala sau la testarea internationala WISC IV. Mai jos este formularul de inscriere. Numarul maxim de copii acceptati in acest program: 15. Copiii se inscriu in ordinea primului venit, primul inscris.

Reguli de participare

participarea copilului in acest program este oferita cu conditia sine qua non a asumarii tacite, implicite si subintelese a acordului de participare publicat online aici: click

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.


Sal Sol