Va invitam sa va inscrieti pentru testari cat mai curand completand formularul de mai jos.

E bine sa stii:

  • Descoperirea abilitatilor copilului tau este o sansa uriasa pentru un copil pentru ca el sa creasca fericit, pentru ca dupa ce le vei descoperi, vei afla si cum sa-i hranesti aceste abilitati. Te felicitam ca ai ales sa-ti sustii copilul!
  • Orice copil poate veni sa isi descopere abilitatile cognitive de la vârsta de 2,5 ani.
  • Daca copilul are peste 6 ani, participa la testare si obtine un rezultat WISC IV care il recomanda, il invitam sa devina membru Centrul Gifted Education.
  • Citeste mai multe despre oportunitatile oferite de Primul Centru de Testare si Descoperire a Inteligentelor Multiple si Abilitatilor Naturale ale Copiilor.
  • Donatiile reprezinta o contributie la sustinerea Programului Academic prin burse sociale “Schimba destinul unui copil supradotat” pentru copiii supradotati descoperiti fara mijloace financiare, si asigura sustenabilitatea programului.
  • Doar 1 la mie din 200.000 de copii supradotati din Romania au beneficiat de o educatie pe masura IQ-ului lor. Potrivit legislatiei in vigoare, copiii supradotati au dreptul la educatie diferentiata. De 12 ani legea 17/2007 nu se aplica, acesti tineri cu potential fiind la voia sortii, confruntandu-se cu riscuri sociale si adversitati care le ingreuneaza integrarea sociala, dezvoltarea emotionala si ulterior bunastarea ca indivizi in societate. Centrul Gifted Education schimba Romania prin educatia diferentiata a copiilor supradotati.
  • In decurs de 24 h dupa efectuarea platii WISC IV sau SON-R (*online banking / nu avem nevoie de nici o dovada a platii) va invitam sa trimiteti un sms prin care ne anuntati ca ati facut plata la 0729-029484). Veti primi o notificare apoi pe email pentru o programare cu psihologul clinician si confirmarea inscrierii la testare, cu detaliile aferente.

Preselectie Program Academic :

An de an, participanţii la testarea cu WISC IV sau SON-R, cele mai reputate teste la nivel internaţional pentru descoperirea abilităţilor cognitive ale copiilor, sunt invitati  în preselectia pentru Programul Academic specializat, pentru 45 de locuri care sunt scoase la concurs anual pentru copii supradotati.
Pentru selecție sunt invitati copii supradotati cu vârste cuprinse între 3 – 14 ani împliniți. Procesul de selecție include mai multe etape (5), si doar copiii care trec de preselectie sunt invitati in etapele ulterioare.

La Selectie, precum si la Programul Academic pot participa copii din toata tara.

Detalii Selectie

aici 

Te asteptam!


Sal Sol