Gifted Family Camp


Gifted Family Camp este primul campus specializat cu parinti si copii supradotati facilitat de echipa multidisciplinara a Centrului Gifted Education cu o expertiza de 10 ani de lucru cu copiii supradotati pentru a descoperi relatii si procese impreuna cu un peer-group si a construi intr-o abordare profesionista primul Plan de Educatie Individualizat (Individual Education Plan – IEP) al copilului tau.


Gifted Family Camp inseamna 4 zile de week-end prelungit extrem de intense si focusate in care lucram cot la cot sa formam legaturi importante, sa experimentam relatia parinte-copil prin procese si obiective specifice pentru a pune baza temelor si obiectivelor de lucru intr-un IEP pentru un an de zile (2020-2021).
Practic Gifted Family Camp inseamna sa inveti pe viu si sa traiesti fenomenul de a construi cu o echipa specializata un plan de educatie unic, axat pe nevoile copilului si ale familiei tale.

Cine poate aplica?

Copii supradotati 8-12 ani si parintii lor. 15 locuri, 27-31 august 2020.


Cum te inscrii?


*** Pentru a participa in Gifted Family Camp este nevoie sa te afli in baza noastra de date, cu un test de IQ WISC IV sau SON-R (IQ>= 130), sau un test de IQ validat (validarea se poate realiza contra cost- 100 lei) sau sa parcurgi un test de IQ (WISC IV) oricand pana in data limita de inscrieri (joi, 30 iulie 2020, ora 16).

*** Pentru a participa in Gifted Family Camp este necesar sa te inscrii online. Va invitam sa completati un formular (veti primi un raspuns in maxim 24 h). Doar dupa confirmarea testului in baza noastre de date sau dupa caz, dupa validarea testului de IQ, veti putea sa achitati inscrierea pentru familie. In acest caz veti primi toate detaliile pe email. Atentie, cei care se inscriu pana in 13 iulie inclusiv beneficiaza de reduceri importante.
** La finalul celor 4 zile (vineri-luni) de Gifted Family Camp, cei care parcurg constructia IEP ca baza de pornire, vor primi din partea echipei de facilitatori unda verde de inscriere in Programul Anual Respiro: detalii aici.
** Pana in 13 iulie, reducerile sunt de 20%. Data limita inscrieri: 30 iulie 2020 ora 16.


Echipa

Intreaga echipa cu care veti lucra este aici.

Inscrieri FORMULAR: click

Detalii: click

Te asteptam in echipa!


Sal Sol