Coordonator Program Minti Stralucite

Rolul de conducere al Aurei în program este o combinație de efort și managementul oamenilor.
Activitatea ei implică dezvoltarea strategiei de a implica si coordona școlile din România, pornind de la București, pentru a extinde posibilitățile scopului final prin care fiecare școală să aibă cadre didactice capabile să știe cum să descopere copiii supradotati și ce să facă dupa.
În afară de strategie, Aura are de realizat o cantitate considerabilă de planificari pentru a gasi parteneri viabili in scoli. Ea va avea ca obiectiv si sa-si imagineze cum sa facem lucrurile, dezvoltând relații și materiale care vor sprijini rețeaua de școli, părinți, copii și comunitate în întregime, ca acestia să învețe despre supradotare și sa stabileasca acțiunea justa pe care o vor lua scolile atunci când aflăm despre “un nou copil supradotat” în oraș.
Acest program are o valoare considerabilă din punct de vedere viziune pentru România și, bineînțeles, pentru toți cei implicați. Aura este persoana care poate face acest program sa mearga in mod autentic, ca de la om la om.
Un astfel de proiect este atât de necesar in acest moment și necesită o asa mare cantitate de pozitivitate, muncă intensă și promovarea unor bune relații între instituții. Proiectul este în derulare începând cu anul 2018.
Sperăm că, în timp, vom putea ajuta să descoperim chiar și cel mai îndepărtat copil supradotat, în cel mai mic catun, astfel încât să poată obține ceea ce are nevoie pentru o educație adecvată.
Mai presus de toate, speram ca, sub conducerea ei, vom fi capabili să dăm uneltele școlilor, cadrelor didactice și părinților să ii descopere pe toti cei 200.000 de copii supradotati din România.


Sal Sol