WISC IV – Wechsler Intelligence Scale For Children (A IV-A Ediţie)

450.00lei

WISC IV este cel mai utilizat test international pentru descoperirea abilitatilor cognitive alecopiilor, si cel mai popular in arealul gifted (descoperirea copiilor cu abilitati inalte).

Categorie: Product ID: 7838

Descriere

Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://giftededu.ro/produs/wisc-iv-wechsler-intelligence-scale-for-children-a-iv-a-editie/
Twitter
Visit Us

WISC IV este cel mai utilizat test international pentru descoperirea abilitatilor cognitive alecopiilor, si cel mai popular in arealul gifted (descoperirea copiilor cu abilitati inalte). Este testul pe care noi il consideram ca fiind cel mai important; este principalul test in preselectie si il recomandam parintilor pentru testarea abilitatilor intelectuale ale copiilor lor.

 

  • Provenienta: Internationala
  • Evaluare: Individuala, cu psiholog autorizat.
  • Testul este validat pe populatia Romaniei, avizat de Colegiul Psihologilor din Romania. Testarea se inchieie cu un RAPORT individualizat, livrat pe email de psiholog care va permite sa aflati numeroase aspecte legate de dezvoltarea sa cognitiva. Aceasta va va permite ulterior sa ii puteti oferi sustinere pentru nevoile sale de dezvoltare.
  • Varsta: 6 – 16 ani si 11 luni
  • Descriere: Cel mai reputat test international de evaluare a Inteligentei Copiilor. Evalueaza inteligenta şi funcţiile cognitive la copii. Este testul care permite sa cunoasteti in profunzime abilitatile cognitive ale copilului, printr-un raport personalizat si aprofundat trimis dumneavoastra, parintelui, dupa testare.
  • Masoara: Înţelegere verbala, Raţionament perceptiv, Memorie de lucru, Viteza de procesare si CIT – IQ (reprezintă scorul pentru factorul G sau funcţionarea intelectuală generală (IQ).
  • Durata testare: 1 – 2 h, depinzand de varsta copilului si de viteza lui de parcurgere a testului.
  • Cost testare: 450 RON
  • Membership: Daca copilul obtine un scor foarte bun, il invitam sa devina membru Centrul Gifted Education si va fi invitat sa intre in Selectia pentru Programul Academic Scoala de Excelenta sau Gifted Foundation Program (copii 3-5 ani).
  • Detalii – dupa testare.
  • Informatii suplimentare: http://en.wikipedia.org/wiki/Wechsler_Intelligence_Scale_for_Children
  • Pregatire? Nu este necesara. Pentru test, copilul nu are nevoie sa se pregateasca cu nimic. Principalul este sa nu participe la testare dupa un efort sportiv.

 

Pentru Testul achizitionat

Dupa confirmarea sponsorizarii, programarea la testare cu un psiholog autorizat cu drept de liber practica avizat COPSI se realizeaza in maxim 48 de ore.

Veti primi in acest sens un email de la selectie@giftededu.ro.

Atentie:

In urma testului, daca se califica, se poate inscrie pentru selectia urmatoare; parcurgerea selectiei cu succes va da posibilitatea sa va inscrieti in noul an academic.

 

 *La Teste se acceptă doar plata online cu cardul!

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “WISC IV – Wechsler Intelligence Scale For Children (A IV-A Ediţie)”
300-135 400-051 101 adm-201 1z0-808 CCA-500 1v0-621 mb2-707 70-980 70-483 2v0-621 nse4 1z0-434 9l0-012 101-400 300-085 og0-093 1z0-061 70-488 1z0-062 mb5-705 102-400 PEGACPBA71V1 70-463 mb2-704 PR000041 IIA-CIA-PART1 700-037 PEGACSA71V1 1z0-144 2v0-621d 1z0-051 070-461 a00-211 jn0-102 1z0-804 640-875 API-580 3002 400-151 98-365 712-50 9l0-066 ns0-506 156-215.77 70-466 lx0-104 9a0-385 642-980 og0-091 74-678 700-260 70-494 c_tfin52_66 lx0-103 m70-101 pmi-001 DEV-401 1z0-067 1K0-001 220-801 TB0-123 700-038 IIA-CIA-PART2 cwna-106 070-487 hp0-y50 070-483 mb2-708 C2010-595 1z0-883 c_tadm51_731 pk0-003 700-039 jn0-633 98-364 300-080 74-343 1z0-133 70-465 c_tscm62_66 PRINCE2-PRACTITIONER mb6-704 1v0-605 API-571 500-007 and-401 c_taw12_731 AX0-100 070-463 70-981 1z0-052 070-488 c_hanatec_10 010-111 mb6-700 700-270 600-455 600-460 1z0-533

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A