Gifted Family Camp este a treia editie de campus specializat cu parinti si copii supradotati facilitat de echipa multidisciplinara a Centrului Gifted Education cu o expertiza de 11 ani de lucru cu copiii supradotati pentru a descoperi relatii si procese impreuna cu un peer-group si a construi intr-o abordare profesionista primul Plan de Educatie Individualizat (Individual Education Plan – IEP) al copilului tau.


Gifted Family Camp inseamna 4 zile de week-end prelungit extrem de intense si focusate in care lucram cot la cot sa formam legaturi importante, sa experimentam relatia parinte-copil prin procese si obiective specifice pentru a pune baza temelor si obiectivelor de lucru intr-un IEP pentru un an de zile (2022-2023).
Practic Gifted Family Camp inseamna sa inveti pe viu si sa traiesti fenomenul de a construi cu o echipa specializata un plan de educatie unic, axat pe nevoile copilului si ale familiei tale.

Cine poate aplica?

Copii supradotati din toata tara 8-12 ani si parintii lor.

15 locuri, 25-30 august 2022.


Cum te inscrii?


*** Pentru a participa in Gifted Family Camp este nevoie sa te afli in baza noastra de date, cu un test de IQ WISC IV sau SON-R (IQ>= 130), sau un test de IQ validat (validarea se poate realiza contra cost- 170 lei) sau sa parcurgi un test de IQ (WISC IV) oricand pana in data limita de inscrieri (15 mai 2022 ora 16).

*** Pentru a participa in Gifted Family Camp este necesar sa te inscrii online. Va invitam sa completati un formular (veti primi un raspuns in maxim 24 h). Doar dupa confirmarea testului in baza noastre de date sau dupa caz, dupa validarea testului de IQ, veti putea sa achitati inscrierea pentru familie. In acest caz veti primi toate detaliile pe email. Atentie, cei care se inscriu pana in 15 aprilie inclusiv beneficiaza de reduceri importante.
** La finalul celor 4 zile de lucru (joi-marti) de Gifted Family Camp, cei care parcurg constructia IEP ca baza de pornire, vor primi din partea echipei de facilitatori unda verde de inscriere in Programul Anual RespiRO: detalii aici. Echivalare selectie: Participantii la campus pot primi unda verde din partea echipei la finalul de camp si pentru inscrierea in Programul Academic Bianual (doar cu parcurgerea etapei 4, interviul motivational al parintilor).
** Pana in 15 aprilie, reducerile sunt de 10%.

** Data limita inscrieri: 15 mai 2022 ora 16.


Echipa

Intreaga echipa cu care veti lucra este aici.

Inscrieri FORMULAR: click

Detalii: click

Atentie

Prin participarea la Gifted Family Camp, 25-30 Aug 2022 familiile pot primi unda verde din partea echipei pentru inscrierea fara parcurgerea selectiei (echivalarea etapelor 2-5) in Programul Academic BiAnual.

Te asteptam in echipa!

Ce spun parintii

** Activitățile părinți copii au fost foarte potrivite și ne-au pus în situații dificile, care apar și în relația noastră de zi cu zi (au scos în evidență vulnerabilitățile relației) **Au fost încă un prilej de reglare a relației, îmbunătățire a relației, și de reglare emoțională **Lucrul cu copiii a fost bine organizat, intens și profund **Au fost eficiente, au conectat părintele cu copilul, au adus o nouă perspectivă de gândire și de privire lucruri **A fost un program echilibrat. Punctul forte mi s-a părut idea de workshop pentru părinți pe teme de interes individual/familie. **Cred că ar fi util să se producă discuția pe teme inițiale în prima zi și să se identifice pattern-ul comun din discuțiile cu părinții; ulterior să se abordeze mai specific problemele/situațiile identificate/comune/particulare **Ca o evaluare a gradului de încredere pe care îl acordăm copilului nostru și invers. **Mi-a plăcut. Diversitatea activităților și lucrul în echipă (colaborarea) mi-au plăcut cel mai mult. **Mi-a plăcut. Cred că au crescut încrederea în celălalt.

 

Vezi si imagini de retrospectiva Gifted Family Camp 2020 si 2021

Gifted Family Camp a însemnat în cifre 4 zile de tabără, peste 20 de ore de facilitare și activități de grup pentru copiii supradotați și părinții lor, sesiuni de coaching și consiliere individuală pentru părinți. Mai mult de 20 de persoane au avut curajul să-și asume un proces de transformare în care și-au dat voie să se cunoască mai bine, au descoperit noi resurse interioare și moduri diferite de relaționare cu cei din jur, cu copilul, părinții sau colegii.La finalul experienței, fiecare familie a primit din partea echipei Centrul Gifted Education un Plan de Educație Individualizat cu observații, feedback și recomandări pentru a-și susține mai departe propria dezvoltare. Mulțumiri tuturor pentru curaj, încredere, zâmbete și lucrurile învățate împreună!

Camp 2021

Camp 2020