Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://giftededu.ro/vasile-aurel-singurul-ghid-al-cetatii-sarmizegetusa-invitat-special-in-seria-dialoguri-cu-mentori-pentru-copiii-cu-abilitati-inalte/
Twitter
Visit Us

Vasile Aurel, singurul ghid al cetatii dacice Sarmizegetusa, care a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile si Muntii Orastiei si viata ce au avut-o dacii pe genunchii lui Constantin Daicoviciu, marele arheolog si istoric care a depus o munca susținuta de cercetare dedicata aproape exclusiv istoriei Daciei dinainte și dupa cucerirea romana.
Cum s-a intamplat? Ei bine, profesorul Daicoviciu, in timpul lucrarilor sale de zeci de ani de cercetari arheologice in zona, a fost gazduit de matusa sa, in Muntii Orastiei, pe un munte cu o priveliste rapitoare si, copil fiind, atat de mult i-a placut de profesor si de povestile lui despre daci, incat a ramas sa-i uceniceasca si a copilarit la matusa lui.
Vasile are capacitatea de a-ti trezi intelegerea pentru viata strabunilor. Dar nu ca din carti, ci din viata traita. Veti afla lucruri inedite care va vor apropia de sufletul vostru vechi, al strabunilor, pe care speram sa invatam sa-l iubim.
La eveniment sunt invitati 60 de copii, cu varste de la 9 la 14 ani, ce fac parte din Centrul Gifted Education, proiect derulat de organizatia non-profit IRSCA Gifted Education in sectorul 6, Bucuresti, din toamna anului 2010. Prin acesta se urmareste completarea educatiei de stat prin programe gandite sa-i ajute pe copiii „gifted” sa se dezvolte armonios.

Despre Seria Dialoguri cu Mentori

Seria Dialoguri cu Mentori, compusa din intalniri saptamanale de cate o ora si 30 de minute, face parte din programul Centrului de Inovatie Didactica lansat de IRSCA Gifted Education in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Sector 6 in 2010 si a fost gandita pentru a le da copiilor sansa de a se intalni cu personalitati care sa le foloseasca drept mentori sau cu talente din domenii diverse care sa imparta cu ei cunostinte importante. Practic este un modul de formare care va aduce o extraordinara valoare adaugata proiectului, reprezentand o ocazie speciala pentru copiii selectionati la Scoala de Excelenta sa intre in dialog timp de 1-2 h/ intalnire, cu oameni autentici, oameni realizati, cu succes profesional, uman sau social. Impactul este unul dintre cele mai importante pentru viata acestor copii, prin formarea unor modele de viata autentice.

Seria Dialoguri cu Mentori, care a ajuns la intalnirea nr. 9, este cooordonata de Paul Dumitru, freelancer in comunicare si jurnalism. Propuneri privind persoane talentate care sa vina sa le vorbeasca copiilor pot fi trimise la adresa paul.sdumitru[at]gmail[punct]com.

Adresa Centrului de Inovatie Didactica (CID) este: Str. Pascani nr. 6, in cadrul Scolii 155 “Preasfanta Fecioara Maria”. De asemenea, informatii si fotografii despre proiect pot fi gasite la adresa www.giftededu.org.

Intalnirea va avea loc intre orele 18.30 – 19.30, luni, 29 Noiembrie la CID.

Despre Programul de Inovatie Didactica lansat de IRSCA Gifted Education in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Sector 6 dedicat dezvoltarii educatiei de inalta performanta:

www.giftededu.org/primul

Date de contact:

Paul Dumitru, jurnalist
+40 749 159 051
paul.sdumitru[at]gmail[punct]com.

Cuvinte cheie:

Vasile Aurel, copiii cu abilitati inalte, Sarmizegetusa, cetatile dacice, cadran solar, ghid, daci, arheolog, profesor unversitar Hadrian Daicoviciu, Muntii Orastiei, SERIA Dialoguri cu Mentori, Paul Dumitru, IRSCA Gifted Education

Poze:

300-135 400-051 101 adm-201 1z0-808 CCA-500 1v0-621 mb2-707 70-980 70-483 2v0-621 nse4 1z0-434 9l0-012 101-400 300-085 og0-093 1z0-061 70-488 1z0-062 mb5-705 102-400 PEGACPBA71V1 70-463 mb2-704 PR000041 IIA-CIA-PART1 700-037 PEGACSA71V1 1z0-144 2v0-621d 1z0-051 070-461 a00-211 jn0-102 1z0-804 640-875 API-580 3002 400-151 98-365 712-50 9l0-066 ns0-506 156-215.77 70-466 lx0-104 9a0-385 642-980 og0-091 74-678 700-260 70-494 c_tfin52_66 lx0-103 m70-101 pmi-001 DEV-401 1z0-067 1K0-001 220-801 TB0-123 700-038 IIA-CIA-PART2 cwna-106 070-487 hp0-y50 070-483 mb2-708 C2010-595 1z0-883 c_tadm51_731 pk0-003 700-039 jn0-633 98-364 300-080 74-343 1z0-133 70-465 c_tscm62_66 PRINCE2-PRACTITIONER mb6-704 1v0-605 API-571 500-007 and-401 c_taw12_731 AX0-100 070-463 70-981 1z0-052 070-488 c_hanatec_10 010-111 mb6-700 700-270 600-455 600-460 1z0-533

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A