Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://giftededu.ro/un-calendar-o-cale-in-dar/
Twitter
Visit Us

centrul-gifted-education1-300x212Bucuresti, 17 decembrie 2013: Lucian Boia, Emil Brumaru, Catalina Buzoianu, Emil Hurezeanu, Silvia Kerim, Gabriel Liiceanu, Sorin Marculescu, Vintila Mihailescu, Ioana Parvulescu, Andrei Plesu, Elisabeta Polihroniade si Antoaneta Ralian sunt cele 12 personalitati ale societatii si culturii romanesti care au participat la realizarea unui nou concept de calendar, prin care acestia vorbesc tinerei generatii despre valoarea timpului – din punct de vedere istoric, filozofic sau subiectiv. Calendarul, care poate trece si drept o colectie originala de portrete, contine raspunsul fiecareia dintre personalitati la intrebari esentiale legate de gestionarea timpului, de rostul zilelor si de ritmurile vietii.

Intitulat sugestiv – Un calendar, o cale in dar -, proiectul este initiativa comuna a Asociatiei Culturale Aedificatio si a companiei de PR si Public Affairs Links Associates, prin care se urmareste sprijinirea excelentei in educatie pentru copiii supradotati promovata de Asociatia „Centrul Gifted Education”.

„Calendarul acesta este un dialog intre generatii. O generatie a valorilor consacrate, ajunsa la maturitate, ofera tinerei generatii propria perspectiva asupra timpului, a vitezelor diferite cu care acesta ne mana prin viata, a spaimelor si bucuriilor care il insotesc. Este in egala masura o invitatie la reflectie asupra propriei vieti si a caii de urmat pentru ca timpul dat fiecaruia sa nu fie un timp irosit. Este, in plus, un proiect generos, pentru ca fondurile colectate din vanzari vor fi donate Asociatiei „Centrul Gifted Education”, o asociatie care sprijina copiii supradotati ai Romaniei in drumul catre performanta”, a spus Gabriel H. Decuble, Presedintele Asociatiei Culturale Aedificatio, intiator al proiectului.

„In Romania sunt foarte multe cauze de aparat, pentru ca sunt atat de multe lucruri care nu merg. Copii bolnavi de cancer, copii abandonati, multa discriminare, batrani ai nimanui. Noi am ales de data aceasta sa ne indreptam atentia si efortul spre partea luminoasa a Romaniei, de unde vine si speranta. Credem cu tarie ca doar investind in educatia noii generatii Romania are o sansa la viitorul pe care il merita. Elevii care merg la cursurile Asociatiei „Centrul Gifted Education” sunt viitoarea elita a Romaniei, iar ei trebuie incurajati, sustinuti si promovati. Calendarul este un extraordinar instrument si pretext pentru a vorbi despre excelenta in societatea romaneasca, despre nevoia de modele, despre cum noi, ca societate, intelegem importanta de a sustine dreptul copiilor cu abilitati extraordinare la un invatamant performant. Dupa ce, anul trecut, am initiat impreuna cu Asociatia Aedificatio proiectul celui mai rapid roman din lume, scris de 53 de scriitori, intitulat „Mos Craciun & Co.”, iata ca, anul acesta, tot impreuna, am reusit sa gandim un proiect important, care nu numai ca ajuta performanta, dar si ofera romanilor ocazia de a se intalni intr-un mod original cu gandurile unor mari oameni ai societatii noastre despre timp si calea vietii”, a spus Corina Vintan, Directorul General al companiei Links Associates, co-initiatoare a acestui proiect.

„Acest calendar este o bucurie enorma si o mare onoare pentru noi. Suntem impresionati si coplesiti de gestul celor 12 personalitati care au participat la acest proiect. Fiecare poate juca rolul de model pentru elevii nostri si avem credinta ca, dintre cei pe care noi ii ajutam astazi sa-si foloseasca la maximum inzestrarile native si abilitatile, peste cativa ani, se vor afirma mari scriitori, jurnalisti, medici, oameni de stiinta, care, la randul lor, vor juca rolul de modele pentru alti tineri. Dincolo de continutul cu totul special al calendarului, acesta este si o poveste frumoasa, spusa in preajma Craciunului, despre adevarata resursa a Romaniei: inteligenta”, a declarat Monica Gheorghiu, project managerul si unul dintre fondatorii Asociatiei „Centrul Gifted Education”.

Calendarul poate fi comandat si direct la adresa calendar2014 [arond] yourlink.ro. Costul unui calendar este 39 RON.

300-135 400-051 101 adm-201 1z0-808 CCA-500 1v0-621 mb2-707 70-980 70-483 2v0-621 nse4 1z0-434 9l0-012 101-400 300-085 og0-093 1z0-061 70-488 1z0-062 mb5-705 102-400 PEGACPBA71V1 70-463 mb2-704 PR000041 IIA-CIA-PART1 700-037 PEGACSA71V1 1z0-144 2v0-621d 1z0-051 070-461 a00-211 jn0-102 1z0-804 640-875 API-580 3002 400-151 98-365 712-50 9l0-066 ns0-506 156-215.77 70-466 lx0-104 9a0-385 642-980 og0-091 74-678 700-260 70-494 c_tfin52_66 lx0-103 m70-101 pmi-001 DEV-401 1z0-067 1K0-001 220-801 TB0-123 700-038 IIA-CIA-PART2 cwna-106 070-487 hp0-y50 070-483 mb2-708 C2010-595 1z0-883 c_tadm51_731 pk0-003 700-039 jn0-633 98-364 300-080 74-343 1z0-133 70-465 c_tscm62_66 PRINCE2-PRACTITIONER mb6-704 1v0-605 API-571 500-007 and-401 c_taw12_731 AX0-100 070-463 70-981 1z0-052 070-488 c_hanatec_10 010-111 mb6-700 700-270 600-455 600-460 1z0-533

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A