Exponenti ai unei viziuni noi pentru educatie in Romania, reprezentanti si promotori autentici pentru invatamant romanesc de inalta calitate.dr. ing. mat. Marian STAŞ, MPA — Presedinte, Fundatia CODECS pentru Leadership:

“Sustin cu forta si bucurie acest proiect de Centru Gifted Education, ca parte a transformarii sistemului educational romanesc. Apreciez ca el este deosebit de oportun pentru a fi pus in fapt acum, in intervalul 2008-2012 – perioada pe care o estimez ca va marca inceputul procesului schimbarii adaptive a educatiei in Romania.”


Prof. univ. dr. ing. Nicolae Dragulanescu – Secretar general, Fundatia Romana pentru Promovarea Calitatii

“Apreciez ca proiectul asociatiei Centrul Gifted Education este mai mult decat oportun si necesar intrucat el ofera celor interesati o alternativa cu triplu rol benefic: selectionarea si identificarea copiilor supradotati pana la intrarea in scoala primara, identificarea abilitatilor specifice fiecarui copil si dezvoltarea acestora in sensul dorit, promovarea conceptelor “copil supradotat”, “calitate” si “excelenta” in tara noastra. Pentru toate aceste potentiale efecte benefice ale proiectului – dar si pentru credibilitatea acestuia si a promotorilor sai in societatea romaneasca – il sustin spre finantare adecvata mai ales de catre acele persoane fizice si juridice pentru care egalitarismul comunist este o utopie printre altele.”


Sal Sol