Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
https://giftededu.ro/politica-centrului-gifted-education-cazuri-sociale/
Twitter
Visit Us

Conceptul Pay it Forward

Pay it forward incepe cu TINE!

Anual, multi parinti se adreseaza Centrului Gifted Education cu intentia de a primi ajutor in sustinerea copiilor lor.

Pe cat de legitima aceasta atitudine, social, putem progresa atunci cand invatam ca pe langa a cere, si sa daruim.

Pay-it-forward_concept-vizualConceptul Pay it forward, asa cum si imaginea reflecta inseamna ca fiecare sa ajute alte 3 persoane care au nevoie de ajutor, cu singura obligatie morala, ca fiecare dintre cele 3 persoane, sa ajute pe alte 3, intr-o progresie geometrica care atinge vietile a foarte, foarte, multor oameni in cele din urma.

 

Pentru a sustine aceasta filozofie sociala generoasa si plina de sens, Centrul Gifted Education a adoptat inca de la inceputul activitatii sale politica numita „Pay it forward” al carei concept central este sustinerea copiilor cu o combinatie de merit si nevoie sociala, coroborata in acelasi timp cu implicarea sociala a parintilor.

Dau-mai-departeEsenţa Pay it forward constă în facilitarea conceptului de implicare sociala, atat a copiilor, cat si a parintilor pentru a învăţa să dam mai departe în comunitate, susţinând activitati care aduc un plus autentic în viaţa oamenilor, fiecare dupa posibilitatile sale. Esenta si forta acestei filozofii este sa invatam auto-responsabilitatea si asumarea constienta a relatiilor sociale si iesirea din statutul de victima a „sistemului”, a „vietii”, a „istoriei”. Raul pe care il fac parintii inconstient copiilor este ca nu inteleg nevoile reale ale copiilor, inclusiv nevoia de asumare in  familie, in relatie cu scoala, a unui parteneriat parinte-scoala-copil.

Ajutorul pe care-l dau parintii altor copii prin voluntariat, 2% sau alte activitati de promovare a drepturilor copiilor, si a drepturilor copiilor supradotati, in special, la educatie diferentiata, au rolul de a incuraja autoritatile si intreaga societate sa raspunda cu cunoasterea drepturilor copiilor supradotati conform Legii 17/2007 si asumarea acestor drepturi pentru limitarea discriminarii si abuzurilor care au loc cu referire la copiii supradotati.

Detalii despre drepturile copiilor supradotati: click aici.

Burse pentru testari

Politica in cazurile sociale pentru burse, in cazul testarilor poate fi descarcata click aici.

„Burse” pentru Programul Academic

In functie de merit, si nevoie sociala, se vor oferi in 2017-2018 burse in valoare totala de 2400 EUR (sponsorizare Centrul Gifted Education) copiilor care trec de selectia anuala la nivel international formata din 5 pasi,„bursele” fiind oferite prin depunerea candidaturii, printr-un proces de interviuri si asumarea in contrapartida cu ore voluntariat/bartere ale parintilor ceea ce are ca scop atat constientizarea valorii oferite cat si respectarea conceptului central al acestei Scoli, „Pay It Forward”. Detalii click aici.

„Burse” pentru Leonardo Gifted School

Scoala Leonardo Gifted School va oferi un numar limitat de burse „Anatolie Gheorghiu”, pe baza de merit si nevoie sociala pentru copii din Republica Moldova si respectiv Romania, care trec de selectie si arata un nivel foarte inalt de motivatie pentru a respecta principiul central al scolii „Pay it forward” – atat ei, cat si parintii lor. Inscrierile pentru selectie se pot face pe site-ul www.leonardoschool.ro.

300-135 400-051 101 adm-201 1z0-808 CCA-500 1v0-621 mb2-707 70-980 70-483 2v0-621 nse4 1z0-434 9l0-012 101-400 300-085 og0-093 1z0-061 70-488 1z0-062 mb5-705 102-400 PEGACPBA71V1 70-463 mb2-704 PR000041 IIA-CIA-PART1 700-037 PEGACSA71V1 1z0-144 2v0-621d 1z0-051 070-461 a00-211 jn0-102 1z0-804 640-875 API-580 3002 400-151 98-365 712-50 9l0-066 ns0-506 156-215.77 70-466 lx0-104 9a0-385 642-980 og0-091 74-678 700-260 70-494 c_tfin52_66 lx0-103 m70-101 pmi-001 DEV-401 1z0-067 1K0-001 220-801 TB0-123 700-038 IIA-CIA-PART2 cwna-106 070-487 hp0-y50 070-483 mb2-708 C2010-595 1z0-883 c_tadm51_731 pk0-003 700-039 jn0-633 98-364 300-080 74-343 1z0-133 70-465 c_tscm62_66 PRINCE2-PRACTITIONER mb6-704 1v0-605 API-571 500-007 and-401 c_taw12_731 AX0-100 070-463 70-981 1z0-052 070-488 c_hanatec_10 010-111 mb6-700 700-270 600-455 600-460 1z0-533

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A