Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://giftededu.ro/lista-copii/
Twitter
Visit Us

Peste 60 de copii si-au inceput activitatea la centru incepand cu 14 Septembrie. Felicitari celor 21 de scoli partener in Programul de Inovatie Didactica pentru sustinerea si recomandarile facute pentru aproximativ 1000 de copii in procesul de selectie – care a avut loc in luna aprilie.

Ne face o placere deosebita sa-i nominalizam pe cei 43 de copii calificati la Scoala de Excelenta, un program de formare gratuita de minim 6 cursuri / anual (100 cu specialisti in educatie diferentiata, pentru descoperirea si dezvoltarea abiltiatilor si inteligentelor multiple.

#

Nume copil

Clasa

Scoala

Ani

Luni

1 Grosu Octavian-Alexandru

6

scoala 172 12 0
2 Lutu Alexandru

6

scoala 176 11 6
3 Coteaţă Mara

5

scoala 163 11 2
4 Ardeleanu Andrei

6

scoala 198 12 3
5 Biris Beatrice Antonia

7

scoala 117 12 10
6 Lupoi Alexandra Oana

6

scoala 198 11 8
7 Marginean Nora

7

scoala 176 13 4
8 Rosu Petru

4

9 Nane Codrin

4

10 Radulian Marco Andrei

7

scoala 205 12 7
11 Tudor Beatrice

7

scoala 198 12 6
12 Panait Irina

5

scoala 191 10 7
13 Albu Alexandru

4

scoala 164 10 3
14 Giuclea Radu scoala 172 10 0
15 Martis Andreea Irina

6

scoala 206 12 4
16 Molcuţ Flavia Elena

5

scoala 117 11 5
17 Olteniceanu Ana-Maria

3

scoala 191 9 6
18 Oprisan Iuliana Georgiana

7

scoala 160 13 2
19 Mitu Miruna

4

scoala 172 9 8
20 Rocaş Răzvan Alexandru

6

Liceul Marin Preda 12 2
21 Bancuta Cristian Mihai

7

scoala 59 13 8
22 Cosma-Volintiru Teodora

5

scoala 172 10 9
23 Lixandru Horia Stefan

4

scoala 310 9 8
24 Moşteanu Bogdan

7

scoala 164 13 2
25 Athanasovici Alexandra

4

scoala 198 10 4
26 Cristea Theodor Mihai

6

scoala 176 11 8
27 Ciuperca Bogdan

4

scoala 172 10 3
28 Grigore Anastasia

7

scoala 198 11 11
29 Ionita Teodor Alexandru

7

scoala 310 12 4
30 Manoliu Andra Ioana

6

scoala 198 12 3
31 Chitu Tudor

4

scoala 59 10 1
32 Onuţu Diana Alexandra

4

scoala 117 10 1
33 Manea Octavian Mihai

7

scoala 160 13 8
34 Istrate Andreea Elena

4

scoala 117 9 9
35 Frîncu Claudia Ioana

4

scoala 198 10 4
36 Graur Alexandru

4

scoala 117 10 4
37 Mircea Alexandru

6

Liceul Marin Preda 12 6
38 Negreanu Alexandra

4

scoala 191 10 4
39 Păsărin Vlad

6

scoala 191 11 9
40 Taga Costin

6

scoala 163 12 8
41 Păsărin Andra

4

scoala 160 10 0
42 Gheorghe Giulia Mihaela

6

scoala 206 12 2

Alti 12 copii au fost inclusi intr-o Grupa Speciala urmand sa fie sustinuti cu cursuri pe baza disponibilitatii trainerilor, in decursul unui an de zile.

# Nume copil

Scoala

Ani

Luni

1 Ioniţă Maria Diana

scoala 59

10

0

2 Grigorică Mihail Daniel

scoala 117

9

11

3 Stefan Silviu Alexandru

scoala 172

10

8

4 Radulescu Andreea Raluca

scoala 205

9

7

5 Dinita Andreea Alexandra

scoala 160

11

1

6 Ion Tudor Andrei

scoala 206

10

6

7 Surdu-Bob Andreea

scoala 172

9

5

8 Neacsu Robert

scoala 156

11

4

9 Tănase Ioan Ciprian

scoala 176

9

11

10 Voncick Cristina

scoala 198

12

9

11 Militaru Elissa Alecsandra

Liceul Marin Preda

10

7

12 Tomsa Stefan Tudor

scoala 176

10

2

Primul curs realizat la Centru de Inovatie Didactica la care au inceput 4 grupe este Programul InfoSPEED de Invatare rapida!

Primul Curs la CID. Invatare Rapida de la InfoSPEED cu Alexandru Bordea

Vizualizeaza pozele copiilor din program

Copiii din Selectia de la Scoala de Excelenta

Vizualizeaza pozele de la Evenimentul de Recunoastere a Copiilor cu Abilitati Inalte 11 Septembrie

Evenimentul de Recunoastere a Copiilor cu Abilitati Inalte 11 Septembrie
300-135 400-051 101 adm-201 1z0-808 CCA-500 1v0-621 mb2-707 70-980 70-483 2v0-621 nse4 1z0-434 9l0-012 101-400 300-085 og0-093 1z0-061 70-488 1z0-062 mb5-705 102-400 PEGACPBA71V1 70-463 mb2-704 PR000041 IIA-CIA-PART1 700-037 PEGACSA71V1 1z0-144 2v0-621d 1z0-051 070-461 a00-211 jn0-102 1z0-804 640-875 API-580 3002 400-151 98-365 712-50 9l0-066 ns0-506 156-215.77 70-466 lx0-104 9a0-385 642-980 og0-091 74-678 700-260 70-494 c_tfin52_66 lx0-103 m70-101 pmi-001 DEV-401 1z0-067 1K0-001 220-801 TB0-123 700-038 IIA-CIA-PART2 cwna-106 070-487 hp0-y50 070-483 mb2-708 C2010-595 1z0-883 c_tadm51_731 pk0-003 700-039 jn0-633 98-364 300-080 74-343 1z0-133 70-465 c_tscm62_66 PRINCE2-PRACTITIONER mb6-704 1v0-605 API-571 500-007 and-401 c_taw12_731 AX0-100 070-463 70-981 1z0-052 070-488 c_hanatec_10 010-111 mb6-700 700-270 600-455 600-460 1z0-533

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A