Valorile noastre

Noi lucram doar la un anumit nivel de calitate si profesionalism.

Suntem pionieri in Romania intr-un teritoriu necartografiat, educatia supradotatilor.

Lucram doar cu parintii care stiu sa ne aprecieze munca.

Lucram doar pentru cei cu care ne putem simti bine impreuna lucrand in echipa.

Asta este ceea ce ne place sa facem si lucram in acest domeniu de nisa fiindca suntem niste pasionati de acest domeniu.

Iubim acest lucru care ne da aripi.

Echipa noastra

Monica Gheorghiu

Project Manager

Este consultant de management, EMCC coach, membru Mensa UK, freelancer si antreprenor social. Femeia Anului 2012 pentru Apararea si Promvoarea Drepturilor Copilului. Absolventa MBA la CEU Business School si un Exchange Progam in SUA la Weatherhead School of Business, top 10 in Antreprenoriat in SUA cu specializarea Marketing si IT. Visul sau este un campus verde, un proiect care aduce o contributie sociala imensa, un plus de valoare autentica si un drive social maxim. In viata a reusit sa-si asculte inima si sa traiasca aceasta metafora a lui Robert Frost, care i-a adus o mai mare satisfactie: “In padure doua drumuri am vazut – L-am apucat pe cel mai putin batut/ Si asta a contat.“ Click pentru mai mult.

Silvia Ciotec

Silvia Ciotec

LF – Learning Facilitator

Silvia este pasionata de tehnologie si educatie non-formala. A terminat facultatea de Automatica si Calculatoare in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, si este alumna a Univeritatii Alternative, acolo facand parte din comunitatea de educatie. Inca din 2018 a tinut atelerie de robotica pentru copii, in diverse medii si scoli nonformale. Pentru ea, relatia cu copiii inseamna prietenie, grija si autenticitate. Este interesata de orice forma de miscare, iar de-a lungul timpului a încercat mai multe stiluri de dans, însă cel mai drag i-a fost Lindy Hop – un tip de dans din familia Swing.

Meri Pitigoi

Meri Pitigoi Psiholog Educational

Psiholog Educational

Meri este psiholog educational in cadrul Centrului Gifted Education. Este psiholog clinician, psihoterapeut și trainer în comunicare și managementul echipei, cu o experiență de peste 15 ani în lucrul cu copiii, adulții și cuplu, în diverse forme – educație formală, non-formală, psiho-educație, consiliere, testare și psihoterapie în practică privată.
Orientarea ei este în Terapie Cognitiv-Comportamentală, Hipnoterapie, Terapie prin Acceptare și Angajament și Terapia schemelor (Schema therapy). Este absolventă a Facultății de psihologie și sociologie, cu Master în Managementul Resurselor Umane, din cadrul Academiei de Studii Economice, București.
De asemenea are formări atât pe partea de psihoterapie, cât și pe partea de Management de resurse umane, Evaluare și dezvoltare organizațională, Planificare strategică în strângerea de fonduri, Promovarea imaginii și relațiilor externe în sectorul neguvernamental, Trainer și Formator de formatori. Peste 7 ani a lucrat în sectorul de protecție a copilului.

Motivul pentru care am ales să lucrez cu copiii supradotați este tocmai calitatea lor deosebită – supradotarea. Ei au un potențial fantastic care merită susținut și dezvoltat atent și personalizat pentru fiecare copil în parte.

Lucian Caciamac

Lucian Caciamac

Coach pe dezvoltarea copilului, expert in bunastarea familiei si a copilului, formator.

Lucian Caciamac a ales sa lucreze in acest loc „extraordinar” pentru ca aici se respecta intocmai sensul etimologic al acestui cuvant: „extra” si „ordinarius” adica in afara ordinii obisnuite. Vrea sa contribuie cu experienta, cunoasterea si competentele sale la a defini continuu acest loc/spatiu de interactiune ca spatiu in care mintile sclipitoare ale unor copii sa fie stimulate extraordinar. Aceasta perspectiva va oferi copiilor posibilitatea de a-si dezvolta creativitatea, de a deveni inteligenti social si emotional la acelasi nivel ridicat la care este dezvoltata inteligenta lor cognitiva si de a avea capacitatea de a vedea perspective noi acolo unde altii nu vad nimic. Si mai e ceva care e foarte important: un copil poate fi ajutat, prin joc si descoperire, sa-si creeze starea de bine. O stare in care potentialul lui se actualizeaza si creierul se dezvolta pe masura supradotarii lui.

Gabriela Cosma

Gabriela Cosma

Psiholog educational, LF – Learning Facilitator

Gabriela Cosma este inginer electronist, absolventa a facultatii de electronica si telecomunicatii, cu peste 10 ani de experienta in management de proiect. Gabriela a urmat un Master in Business Administration in cadrul Open University – obtinand Profesional Diploma in Management. Gabriela Cosma este de asemenea psiholog clinician, absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea Bucuresti, cu Master in Psihoterapie Experientiala si dezvoltare personala si formare in Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala. Gabriela are drept de libera practica atestat de Colegiul Psihologilor din Romania. Lucreaza cu copii si adulti in practica privata de peste 10 ani. Gabriela a urmat multiple cursuri de dezvoltare personala interne si internationale: Landmark Forum, Event Wise, David Shephard, Cursuri de comunicare – Allan Kleynhans. Ca psiholog in cadrul Centrului Gifted Education, Gabriela are multiple roluri asumate in procesul de selectie a copiilor care vor participa la programele desfasurate de echipa Gifted Education: testarea cu WISC IV – cel mai reputat test pentru descoperirea abilitatilor cognitive la copii, testarea copiilor cu SON-R – cel mai actual instrument de evaluare a inteligentei (non-verbale) pentru copii de la 2,5 ani pana in 7 ani si nu in ultimul rand evaluarea comportamentala de grup a copiilor. Gabriela are o implicare activa si in procesul de educatie contribuind cu experienta sa bogata din multiple domenii la facilitarea proceselor de invatare ale copiilor gifted. Gabriela considera ca viitorul acestei planete il reprezinta copii si ca putem avea un viitor mai bun daca ii ajutam sa-si descopere si sa-si exploreze resursele inca nedescoperite. Gabriela sustine copiii sa-si depaseasca cele mai mari provocari emotionale si sociale prin programe adresate copiilor si parintilor din cadrul Centrului Gifted Education.

Marian Cernauteanu

LF – Learning Facilitator

Marian este un spirit tanar, un visator, cu o atitudine energica si entuziasta fata de viata. Ii place sa se joace si sa lucreze cu copiii, este atent la detalii, isi foloseste imaginatia, creativitatea si spontaneitatea ori de cate ori are ocazia. Este pasionat de hand made, origami, poezie si fotografie. Ii place sa inalte zmee, sa glumeasca, sa calatoreasca si sa descopere lucruri noi. Incepand cu anul 2012 s-a concentrat pe dezvoltarea personala a copiilor si pe forme alternative de invatare menite sa-i ajute pe copii în dezvoltarea lor. S-a alaturat echipei Centrului Gifted Education la inceputul anului 2015, iar de atunci faciliteaza invatarea eficienta, avand ca obiective: imbunatatirea atentiei si a concentrarii, accelerarea ritmului de lucru, dezvoltarea memoriei vizuale, procesarea corecta si rapida a informatiei, gestionarea corecta a timpului de lucru, imbunatatirea stilului de lucru, dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei, depasirea blocajelor si invatarea din spatiul de joaca.

Roxana Conu

LF – Learning Facilitator

Roxana este educatoare. Iubirea pentru copii este motorul în interactiunea ei cu acestia. Ii place provocarea de a lucra cu copiii si simte ca nu suntem noi cei care ii învata pe copii, ci mai degraba suntem doar ghizi în calea lor de a ajunge la informatiile pe care le cauta, in scopul de a se dezvolta armonios. Ea crede ca FIIND acolo pentru ei, uneori, chiar si cu o întrebare simpla este cel mai bun lucru pe care il poate face. A inceput sa lucreze la Centrul Gifted Education ca voluntar in 2015 si incepand cu 2016 a fost selectata pentru rolul de Learning Facilitator datorita modului de a fi: deschisa si de incredere. Consolideaza copiilor Inteligenta emotionala si sociala prin autocunoastere. Iubeste si respecta natura, valorile familiei si prietenii si este o persoana activa si face tot posibilul pentru a crea o stare de siguranta si de creativitate a mintii copiilor in timpul interactiunii cu ei, in scopul de a ii ajuta sa se dezvolte emotional, sa-si dezvolte atentia, abilitatile sociale si pentru a-si gasi echilibrul dintre corp, minte si suflet.

Diana Ionescu

Relationship Coordinator – RC

Diana Ionescu este profesor pentru invatamantul primar si prescolar si facilitator. Ii place sa calatoreasca si sa petreaca timp cu familia. In cadrul Centrului Gifted Education este Learning Facilitator si a lucrat cu grupa de varsta 9-12 ani. Din lucrul cu copiii a invatat cat de important este sa fii prezent si sa iti urmaresti emotiile si reactiile. De la copii a invatat sa fie mai jucausa, glumeata si creativa. Autenticitatea, dragostea, creativitatea sunt cele mai importante valori de care ?ine cont în cadrul activitatilor cu copiii. “Omul vrea sa fie iubit. In lipsa iubirii, admirat. In lipsa admiratiei, temut. In lipsa fricii, dispretuit si urat. Vrea sa trezeasca un sentiment, de orice fel. Sufletul se cutremura in fata uitarii. Vrea contact cu orice pret.”

Roxana Ristache

Roxana Ristache

LF – Learning Facilitator

Roxana este psiholog si jurnalist. A absolvit Facultatea de Filosofie si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (FPSE), ambele din cadrul Universitatii Bucuresti. A urmat cursurile masterului “Evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului si familiei” (din cadrul FPSE). Activitatea Roxanei in cadrul Centrului Gifted Education a inceput in 2015. In calitate de Learning Facilitator, este interesata de dezvoltarea inteligentei emotionale si a inteligentei sociale, atat a ei, cat si a copiilor din Centrul Gifted Education. Pentru Roxana fiecare intalnire cu copiii supradotati este o noua provocare si o noua oportunitate de a descoperi cat de generosi pot fi. De la ei, Roxana considera ca a invatat cele mai multe lucruri despre ea insasi. Si inca mai invata! Motto: “Eu sunt propriul meu prieten, si eu sunt propriul meu dusman.”

Alexandra Ababei

Alexandra Ababei AT

AT – Asistent Training

Alexandra are formare in dansterapie si este pasionata de crearea experientelor de invatare dinamice, care trezesc curiozitatea si hranesc pofta de a descoperi. Alexandra Ababei, consilier pentru dezvoltare personală, cu formare în psihoterapie prin dans și mișcare (2019), a urmat în Londra programul de dezvoltare profesională continuă “The Dance of Soma and Psyche”, în Integrative Embodied Psychotherapy, ce avea ca scop folosirea mai multor tehnici din spectrul psihoterapiei orientate pe corp. Alexandra are experiență de co-facilitator în grupuri de terapie pentru adulți și facilitator de ateliere expresiv-educative pentru copii.

Madalina Matei

Madalina Matei

LF – Learning Facilitator

Madalina este jongler cu termene limita, vizualuri si texte in publicitate. Adica Project Manager intr-o agentie de creatie. Are studii in domeniul artei, cu o licenta in Grafica la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti. A absolvit Modulul I Psihopedagogic in cadrul Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic din cadrul aceleiasi universitati. Atrasa de educatia non-formala, a participat la schimburi de experienta si training-uri in mai multe tari prin programul Erasmus+, iar entuziasmul a adus-o aproape de oameni cu valori si pasiuni asemanatoare: intai ca voluntar la Teach for Romania, apoi ca studenta la Universitatea Alternativa, ambele initiative ale schimbarii sistemice a educatiei din Romania. S-a alaturat echipei Centrului Gifted Education in 2018 ca Aistent Training, iar din 2020 a preluat rolul de Learning Facilitator pentru copiii din grupa de varsta 9-12 ani. Din 2019 se implica pe partea de grafica si comunicare dezvoltand materiale de suport pentru parinti, copii si echipa ca Asistent Marketing, precum si in organizarea interna a echipei. Este interesata de dezvoltarea personala atat proprie cat si a celor din jur si de cum putem avea relatii sanatoase si implinitoare pe plan personal si profesional. Este o persoana creativa, vesnic curioasa, organizata si atenta la detaliile care fac diferenta. “Om sunt si nimic din ceea ce este omenesc nu-mi este strain.” – Terentiu

Constantin Nicolau

LF – Learning Facilitator

Ce ma motiveaza si ce inseamna sa lucrez cu copiii supradotati? Sa lucrez cu copiii supradotati nu inseamna nimic altceva decat sa lucrez cu copilul supradotat. Din mine. Din oricine. Sa-l descopar, sa-l ascult, sa-l provoc, sa-l respect, sa-l pretuiesc. Sa-l urmez.

Ce face acest loc extraordinar si cum fac eu acest loc extraordinar? Locul nu este extraordinar prin sine. El devine extras-din-ordinar prin intentia care a alocat acest spatiu intalnirilor intre potentiali si cinetici. Numesc “potentiali” acele minti in formare (copii supradotati, desi aici este inclus si orice trainer onest), dispuse sa acceada catre un mai inalt adevar personal, intr-un proces care seamana cu indepartarea foitelor suprapuse de ceapa, in cautarea esentialului. Numesc “cinetic” posesorul acelui sistem psihic care reuseste convertirea adecvata clipei prezente a intregului ssu potential, in act. Oricine este spectator al unui astfel de moment creator, dezvolta pasiune pentru acest mod de a trai. Eu insumi sunt un potential care devine cinetic. Cand suntem in fata copiilor, devenirea are martori.

Tudor Cosimbescu

Tudor Cosimbescu

AT- Asistent de Trainer

Tudor este student in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, curios despre de tot ceea ce inseamna omul si esenta acestuia. Pasionat de arta, amator de teatru si poezie, privind cu lacoma curiozitate dansul, ramane un adept aprig al rationalului si ironiei. Ocazional indeajuns de curajos incat sa refuze tiparele, apreciaza exceptionalul si unicitatea, lucruri de care copii gifted nu ar trebui sa se fereasca. Stiind ca fiecare adult poarta in sine samanta copilariei sale, Tudor este determinat sa sustina potentialul acestor minti ascutite si luminate din dorinta, egoista, de a vedea cu proprii ochii de ce este intr-adevar capabil omul. “When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you may learn something new.” – Dalai Lama

Raluca Petrescu Talpiga

Raluca Petrescu Talpiga

LF – Learning Facilitator

In aceste vremuri, Raluca si-a dat voie sa poarte trei “palarii” prioritare: cea de formator, pe cea de co-fondatoare ESSU,  si, cu precadere, Mama-Teo,  apelativ pe care l-a primit ca mama a lui Teodor Laur. Activitatea sa la Centrul Gifted Education impleteste in mod armonios specializarile pe care si-a consacrat formarile atingand subiecte precum gandirea critica, comunicare argumentativa, tehnicile de argumentare si dezbaterile academice, participarea cetateneasca, formarea morala, educatia non-formalas samd., cu pasiunile sale privind cunoasterea umanista, cu aplecare catre filologie, pedagogie, botanica, gastronomie s.a. In cei aproape 15 ani dedicati educatiei si lucrului cu copiii, Ralucai i s-a ivit sansa de a lucra in echipe incarcate de sens, mai ales atunci cand interactiunile adultilor presupuneau si relationarea cu copiii. Cu ajutorul acestora, Raluca si-a permis sa scoata la suprafata cele mai valoroase lectii despre Curaj, Blandete, Furie, Tristete, Fericire si mai ales despre Respectul cu care alegem sa ne calauzim prin Viata. In aceasta cheie, Raluca afirma cu tarie ca o societate frumoasa porneste de la educatia morala a copiilor de azi, cetatenilor de maine.

Monica Sabau

LF – Learning Facilitator

Monica este arhitect. A absolvit sectia de Arhitectura a Universitatii de Arhitectura “Ion Mincu” din Bucuresti si Cursul de Master “Dezvoltare Urbana Integrata” in cadrul aceleiasi universitati. Iubeste natura, copiii, jocul, animalele, arhitectura si bricolajul. Continuand sa isi practice meseria de baza, a intrat in lumea educatiei in anul 2013 ca voluntar in cadrul Asociatiei De-a Arhitectura, fiind convinsa ca un curs bazat pe interdisciplinaritate si creativitate va completa in mod util educatia copiilor. Placerea de a lucra cu copiii, precum si feedback-ul pozitiv sunt factorii care au determinat extinderea activitatii in domeniul educational (prin absolvirea celor doua niveluri ale Modului Pedagogic si implicarea sustinuta in activitati educationale variate). In 2015 s-a alaturat echipei Centrului Gifted Education in calitate de Asistent Training. Interesul crescut pentru domeniul educatiei copiilor supradotati, alaturi de mediul profesional si uman oferit de Centru au condus la elaborarea unui modul de curs pe care il prezinta copiilor, in calitate de Learning Facilitator, din 2017. Cursul ZooArhitectura – Natura si arhitectura, prin structura interdisciplinara, ilustreaza utilitatea disciplinelor scolare in viata reala, fiind totodata un cadru de facilitare pentru descoperirea propriilor resurse si pentru dezvoltarea inteligentei emotionale si sociale a copiilor. Exemplele de adaptare la mediu si folosire eficienta a resurselor in scopul satisfacerii nevoilor sunt un model de abordare generala a vietii. Ele deschid pentru copii si o alta perspectiva asupra vietii animalelor, asupra utilitatii observarii si cunoasterii mediului. Ca Learning Facilitator considera ca autenticitatea, deschiderea, empatia, creativitatea, respectul si asumarea sunt valorile care creeaza mediul propice pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Echipa externa

Andreea Sandu

Andreea Sandu

Psiholog clinician sub supervizare atestat COPSI.

Andreea este psihoterapeut in Analiza Tranzactionala si psiholog clinician acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania. Este in curs de a finaliza programa de studii in Terapie prin Joc si Dramaterapie, iar din 2018 este facilitator „Cercul Sigurantei”, program de consiliere parentala centrat pe relatia de atasament parinte-copil. Este pasionata de lectura, in special carti de specialitate privind dezvoltarea copilului si intelegerea fenomenului de rezilienta si este interesata sa exploreze felul in care modalitatile artistice precum teatrul, muzica, dansul, pot contribui la vindecarea emotionala. In cadrul Centrului Gifted Education, este parte din comisia externa de psihologi clinicieni, responsabila de evaluarea comportamentala a copiilor supradotati implicati in cele trei selectii anuale. Andreea rezoneaza cu misiunea si valorile pe care le-a intalnit in cadrul echipei, crede cu tarie in importanta de a identifica si de a sustine cat mai de timpuriu potentialul innascut al fiecarui copil. „Be the change you want to see in the world” – Gandhi.

Armand Veleanovici

Psiholog clinician MA, PhD, psihoterapeut.

Armand Veleanovici este doctor in psihologie, supervizor si formator in psihologie clinica si consiliere psihologica, psihoterapeut de orientare experientiala. Din anul 2006 lucreaza in sistemul de protectie a copilului, fiind coordonatorul Centrului de consiliere din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 Bucuresti, in paralel cu practica privata. A efectuat o cercetare doctorala pe tema tulburarilor emotionale la copiii abuzati si neglijati. A publicat o monografie, doua capitole de tratat si peste 20 de articole stiintifice. Sustine workshop-uri de formare continua avand ca teme evaluarea, expertiza, consilierea si psihoterapia copilului, adultului si a familiei. Este fondatorul centrului Expert Psy (2015). „Da-i lumii tot ce ai mai bun si poate nu va fi niciodata de-ajuns… Da-i lumii tot ce ai mai bun, oricum.”

Monalisa Tudor

Psiholog clinician, psihoterapeut, trainer.

Monalisa Tudor este psiholog clinician si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala cu mare pasiune pentru dezvoltarea personalitatii, a identificarii potentialului si a implinirii personale. In cadrul Centrului Gifted Education se ocupa cu evaluarea nivelului de inteligenta pentru prima grupa de varsta, incepand cu 2 ani si 7 luni, cu ajutorul instrumentului SON-R. Astfel a putut observa cum se manifesta primii muguri de inteligenta inalta care, daca nu sunt bine ingrijiti, se pot ofili inainte de vreme. Un copil, oricat de inalt inteligent ar fi, nu poate inflori fara sustinerea adultilor semnificativi din viata lui, fie acestia parinti sau educatori, fara grija lor permanenta de a il ajuta sa isi identifice si sa isi implineasca nevoile emotionale.

Carmen Comsa

Psiholog clinician, psihoterapeut, trainer.

Carmen este psiholog clinician si consilier psihologic specializat in consilierea copilului, cuplului si familiei.
A absolvit cursurile Universitatii Bucuresti, licenta in psihologie si masterat in “Psihodiagnoza, psihoterapie experientiala unificatoare si dezvoltare personala”. Experienta ei profesionala include consiliere individuala si de grup, consilierea copiilor si familiilor din medii dezavantajate social, grupuri de dezvoltare personala pentru copii scolari, preadolescenti, adolescenti si tineri adulti. A lucrat in educatia alternativa cu prescolari, copii cu nevoi speciale si parintii acestora. Este intr-o dezvoltare personala si profesionala cotinua, iubeste ceea ce face si lucrul cu copii. In cadrul Gifted Education este psiholog scolar si responsabilitatile ei includ elaborarea Planului educational individualizat (IEP), implementarea acestuia cu ajutorul echipei si feedback individual parinte/copil.

Ce ma motiveaza si ce inseamna lucrul cu copii supradotati?
“Lucrul cu acesti copii inseamna pentru mine patrunderea intr-o lume sacra a curiozitatii, descoperirii si devenirii.
Acesti copii sunt pentru mine, desi am lucrat cu multi copii, complet diferiti de cei pe care i-am intalnit in ceea ce
inseamna curaj, indrazneala si autoafirmare, sunt copii care intreaba, care spun, care nu sunt neaparat conventionali.
Si tocmai asta ma motiveaza: cum putem sa ii ajutam sa isi descopere si apoi sa isi atinga potentialul in mod real fara
a-i judeca sau supune judecatilor conventionale deoarece nu vor fi niciodata astfel”

Ce face acest loc extraordinar si cum fac eu acest loc extraordinar?

“Acest loc este extraordinar datorita oamenilor care aduc energie si pasiune in ceea ce fac aici. Este un loc al exprimarii libere, al asumarii personale, al cresterii profesionale asumate si constiente. Este un loc al provocarilor, al muncii in echipa si al formarii profesionale continue. Mai este si un loc al relaxarii, rasului, jocurilor si nu in ultimul rand al feedback-ului care ne ajuta sa crestem. Eu cred ca fac acest loc extraordinar deoarece sunt dispusa sa imi depasesc limitele cu fiecare ocazie, iubesc munca in echipa, am invatat sa ies mult din zona de confort si imi place sa contribui in mod activ la relatiile sanatoase de munca inter-colegial”

Ce aduc eu deosebit, cum ii inspir pe copii?

“Prin prezenta, sustinere, joc, joaca si intrebari. Din pozitia mea de responsabil cu planul educational individual, rolul meu este unul care cunoaste perspectiva individuala a fiecarui participant la cursuri, de a mentine relatiile cu echipa astfel incat ceea ce se intampla la cursuri sa aiba sens pentru fiecare copil si, in acelasi timp, de a oferi un cadru mai intim (unu la unu) copiilor unde ei se pot deschide poate altfel decat ar face-o in grup (in functie de nevoile fiecarui copil).”

Silvia Ungureanu

Silvia Ungureanu

Psiholog Principal, Psihoterapeut

Silvia Ungureanu este psiholog educational si psihoterapeut, absolventa a Facultatii de Psihologie, Sociologie si Asistenta Sociala, Sectia Psihopedagogie Speciala, cu Master in Educatie Integrata si formari in psihoterapie experientiala si terapii scurte. De asemena, are formari complementare in EMDR (Eyes Movement Desensibilization and Reprocesing) si NLP (Programare Neuro-lingvistica). Are drept de libera practica atestat de Colegiul Psihologilor din Romania din 2003. Lucreaza cu copiii si adulti in practica privata. Rolul asumat in cadrul Centrului Gifted Education este de testare initiala a copiilor care vor fi selectati pentru a participa la programele desfasurate de echipa Gifted Education. A invatat de-a lungul timpului ca adesea copiii sunt diamante necizelalte care pot straluci si pot lumina viata celor din jur daca acest potential este vazut si pus in valoare la timpul potrivit, prin cunostinte adecvate si caldura umana, dar mai ales cu empatie si respect. „Oamenii nu sunt afectati de ce li se intampla, ci de cum inteleg ei ceea ce li se intampla.” – Epictet


Sal Sol