Daca Compania ta vrea sa devina sponsor pentru Programul Academic specializat pentru copii supradotati apartinand Centrului Gifted Education, va oferim urmatoarele documente, si conditiile generale de sponsorizare.

Pentru o prezentare a activitatii noastre, CLICK AICI.

  • Va invitam sa descarcati un contract de sponsorizare in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul fiscal, republicata.
  • Sponsorizarile, potrivit legii, sunt deductibile oricand in urmatorii 7 ani. Deductibilitatea din impozitul pe profit trimestrial datorat  se poate realiza pana in 25.03, 25.06, 25.09 respectiv 25.12.
  • Sponsorizarea este deductibila, conform legii. Asociatia noastra CUI 30151382 figureaza cu nr INTERNT-179131905-2019 din 8.07.2019 in Registrul entitatlor/unitatilor de cult.
  • Important! Aspectele legale legate de deductibilitatea cheltuielilor de sponsorizare in cazul Firmelor, din Impozitul pe Profit
  • Important! Deductibilitatea din impozitul pe profit a cheltuielilor de sponsorizare si mecenat, in cazul persoanelor fizice ce obtin venituri din activitati independente. Art 48, alin (5) prevede deductibilitatea cheltuielilor de sponsorizare si mecenat efectuate conform legii, in limita a 5% din baza de calcul, in cazul venitului net calculat pe baza contabilitatii in partida simpla
  • Sponsorizarile în bani , obiecte si/sau produse, precum si cele în servicii vor fi indicate, în cele ce urmeaza folosind expresia SBOS.
  • Beneficii. Sponsorizatul confera sponsorului, în functie de valoarea sponsorizarii, calitatea de:
  1. finantator principal, pentru SBOS în valoare de peste 45000 lei
  2. sponsor pentru SBOS între 4500 si 45000 lei
  3. sustinator pentru SBOS între 100 si 4500 lei

Sponsorizatul confera sponsorului, în functie de niveul sponsorizarii urmatoarele:

Oferta

Finantator Principal

Sponsor

Sustinator

Mentionarea în presa audio-vizuala ce prezinta actiunea sponsorizata, folosind calitatea dobândita de sponsor, conform desfasuratorului ce urmeaza a se stabili în comun si de comun acord la semnarea acestui contract

*

Realizarea link exchange uri dintre paginile web ale Centrului si ale sponsorului

*

*

Prezenta în articolele ce mentioneaza actiunea sponsorizata, în presa nationala sau locala

*

*

Nominalizarea in Anuarul publicat in cadrul asociatiei (Anuarul Sponsorilor)

*

*

*

Nominalizarea sponsorului si a însemnelor sale pe Internet în cadrul paginii dedicate actiunii sponsorizate la adresa

http://giftededu.ro/scoala-de-excelenta/sponsori

*

Nominalizarea sponsorului si a însemnelor sale pe materialele care prezinta actiunea (afise, mapa, pliante, fluturasi etc.)

*