Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

 

Centrul Gifted Education a devenit reprezentant exclusiv al Big Picture Learning design in Romania prin parteneriatul incheiat cu Big Picture Learning USA avand ca misiune de excelenta explorarea designului si filozofiei de invatare propuse de Big Picture Learning USA. Centrul Gifted Education va urmari realizarea Big Picture Learning Romania reprezentand o retea de scoli noi, sau scoli existente interesate de implementarea designului de invatare individualizata si centrata pe elev si care pleaca cu un program educațional avand un obiectiv inversat; scopul educatiei pleaca de la viziunea finala si clara a invatarii inapoi, spre a sustine in formare competente absolvenților, cunoștinte și calităti personale care îi vor ajuta să ajunga la succes și împlinire.

Dennis Littky si Elliot WashorÎn 1995, Dennis Littky si Elliot Washor au stabilit Big Picture Learning în Rhode Island, cu motto-ul “educatia este in interesul tuturor.” Ei au imaginat o școală în care elevii sunt proprietarii traseului lor de învătare și creeaza parteneriate și conexiuni construite cu lumea reală inca din scoala. Design-ul lor de școală, bazat pe educarea individualizata a fiecarui student a fost reprodus în intreaga SUA si deserveste elevii din toate mediile și de orice nivel al abilitatilor.

Calitatea de membru al retelei este disponibila in Romania incepand de astazi prin Centrul Gifted Education, aplicand online. Linkul este disponibil pentru formarea unei retele de persoane fizice și școli din Romania care vor să contribuie la atingerea unui revolutii in educație, centrata pe copil si perspectiva copilului. CGE va pune la dispozitia celor interesati informatii referitoare la urmatoarele conferinte si workshopuri dedicate Big Picture Learning USA ca design educational in Romania.

big-picture-learning

Big Picture Learning

Despre Big Picture Learning USA

Misiunea BPLUSA este educarea unei națiuni, cu o educatie individualizata pentru fiecare copil. Ca o organizatie non-profit dedicata unui redesign fundamental al educației în Statele Unite ale Americii, viziunea Big Picture Learning este de a cataliza schimbări vitale în educatie de la nivel de baza pana la nivel de adult prin generarea și sustinerea unor medii de învătare personalizate si inovatoare, care lucrează în tandem cu lumea reală a comunitatii lor mai mari.

BPLUSA creaza modele care inoveaza extrem in școli publice prin cercetări și care replica noi modele de educație, pregătește educatori pentru a servi ca lideri în școli și in comunitățile lor, și angajează în mod activ publicul în calitate de participani și factori de decizie în educatia tinerilor.

Filozofia sa este întemeiată în educarea unei comunitati de persoane angajate in invatare și promovează și creează programe de educație personalizate, care sunt unice pentru fiecare elev. BPLUSA are acum peste 100 de Scoli care implementeaza filozofia sa, create în SUA, Australia și in Olanda.
Detalii: http://www.bigpicture.org/

 

Centrul Gifted EducationDespre Centrul Gifted Education

Centrul Gifted Education este o asociaţie non-profit cu misiunea de a descoperi şi de a dezvolta potenţialul copiiilor cu abilităţi înalte (supradotaţi), printr-o educaţie de excelență care să utilizeze şi să dezvolte cea mai bună curriculă validată la nivel internaţional pentru descoperirea şi dezvoltarea abilităţilor naturale şi a potenţialului copiiilor.

LEONARDO_GIFTED_SCHOOL_logoDespre Leonardo Gifted School

Leonardo Gifted School este o scoala britanica internationala, unica in lume, dezvoltata de Centrul Gifted Education, diferentiandu-se de sistemul clasic de educatie printr-un mediu educational specializat pentru copiii supradotati cu peste 24 de diferentiatori – unul dintre ei fiind si Big Picture Learning, ca prima scoala care va implementa aceasta filozofie in Romania, implicand comunitatea in sustinerea cu experiente directe de invatare, prin mentori de calibru si oameni pasionati de meserie. Scoala Leonardo Gifted School are in palmares peste 1500 de ore de expertiza si lucru direct cu copiii supradotati, peste 1000 de copii testati la standarde internationale si 100% grad de satisfactie in randul copiilor supradotati.
Este o scoala care intelege nevoile speciale de educatie si consiliere ale copiilor supradotati si ale parintilor lor urmarind o educatie individualizata si personalizata nevoilor copiilor supradotati. Scoala va urmari nevoia copiilor de a experimenta si va recunoaste succesul scolar luand in considerare evolutia interioara, starea de multumire si echilibru cu sinele si cu ceilalti, conectarea cu propria intuitie si intelepciune si capacitatea de a darui si de a fi compasiv.
Web: www.leonardoschool.ro

 

[ap-form]


Sal Sol