Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://giftededu.ro/bursierii-nostri-isi-continua-pasiunea-sustinuti-de-parinti-bravo/
Twitter
Visit Us

Diana Petre, bursiera Centrului Gifted pentru Public Speaking a castigat sambata 01.04 concursul municipal de public speaking “Bright Speakers”

 

Diana Petre sustinuta de Mihaela Mathe, trainer Speakers Club

Diana Petre sustinuta de Mihaela Mathe, trainer Speakers Club Junior, pe drumul pasiunii sale

Diana a castigat sambata 01.04.2017 concursul municipal de public speaking “Bright Speakers”, sectiunea limba romana gimnaziu, organizat de catre Liceul International de Informatica Bucuresti (ICHB) si Inspectoratul Scolar al  Municipiului Bucuresti. Concursul a reunit finalisti din scoli de stat si private din Bucuresti, iar premiul primit de Diana este o tabara in Grecia in vacanta de vara. Tema concursului a fost “Leadership – capacitatea de a-ti transpune viziunea in realitate”. O felicitam!

Rata de succes a educatiei si a descoperirii oricaror inclinatii este in directa relatie cu implicarea parintilor.

Foarte multi parinti doresc sa descopere abilitatile copiilor. Este ca o formula magica pe care o repeta parintii: „vreau sa descopar abilitatile copiilor mei”. Pozitia Centrului Gifted Education referitor la evaluarea abilitatilor – la modul general – este ca a afla despre copil ce abilitati are, este de fapt un proces. Acest proces poate fi realizat numai in timp pe baza unei relatii sensibile, care creste pas cu pas si poate deci avea loc atunci cand copilul intreprinde o activitate, sub indrumarea unui profesor cu care copilul are o relatie.
Aceste abilitati se pot observa in timp, sau pe loc, depinzand de capacitatea profesorului/tutorelui de a descoperi si vedea talentul altor persoane. Aceasta abilitate variaza de la om la om, depinzand de experienta.
Puteti explora descoperirea abilitatilor generale (muzicale, kinestezice, creative, etc) participand la cluburi de copii. Pentru a intelege distanta intre o abilitate evaluata si talent real, va invitam sa cititi cartea lui Sir Ken Robinson: Finding your Element.

Recomandam tuturor parintilor care vor sa descopere „abiltiati”, sa acorde timp pentru implicarea lor in sustinerea copiilor pentru dezvoltarea semintelor puse prin abilitatile dezvoltate la Centrul Gifted Education. Pasiunile se nasc in timp, prin descoperire, prin aprofundare, prin perseverenta, intr-o relatie sensibila, calda, cu domeniul de interes si un adult, fara presiunea celor din jur, si fara asteptari.

Parintii Dianei Petre se implica foarte atent in relatia cu Diana si sora ei, Adelina, care si ea a capatat un interes spre public speaking, luand impreuna un avant deosebit. Urmarea? Au urcat amandoua pe scene diverse si au fost remarcate. Pas cu pas, au putut cunoaste provocari, si alaturi de Mihaela Mathe, ca trainer de Public Speaking, s-au dezvoltat pana la a ajunge sa cunoasca si cateva succese. Nu stim ce s-ar fi intamplat daca parintii nu ar fi facut nimic dupa primirea bursei, insa stim sigur, ca fara parintii care sa-i sustina in continuarea unei abilitati descoperite, copiii au sanse mai mici sa isi atinga un domeniu de pasiune, sa cunoasca bucuria de a se descoperi pe ei, si pe ei in relatie cu lumea, printr-o abilitatie care devine o cheie spre auto-cunoastere.

Orice pasiune, este o usa deschisa spre alta, si alta, si in final, prin (auto)descoperire, copilul poate face alegeri importante ale domeniilor de pasiune, sau de viata si cariera. De ce? Pentru ca invata sa se cunoasca, sa-si cunoasca abilitatile, primind feedback de la mediul educational si social, si capata incredere in el, devenind auto-reflexiv, si punandu-si intrebari, capata singur raspunsuri. Un proces natural, care are nevoie de suporteri – parintii si adultii care faciliteaza descoperirile copilului.

 

Despre Diana Petre

Diana a castigat in anul 2015 bursa Speakers Club Junior oferita in parteneriat de Speakers Club si Centrul Gifted Education. De atunci, Diana a iesit pe scena dezbaterii publice KIDx „Copiii dezbat sistemul de educatie” , prima dezbatere de acest tip organizata de Centrul Gifted cu copii supradotati. In 2016, Diana Petre a obtinut locul 4 la concursul Business Days Junior Edition, in urma unei prestatii exceptionale, in care s-a intrecut pe sine, cu discursul sau “Cine sunt copiii supradotati”. Sala a aplaudat in picioare la finalul discursului sau, lucru care nu s-a mai intamplat la nici unul dintre ceilalti finalisti.

 

Add Comment

300-135 400-051 101 adm-201 1z0-808 CCA-500 1v0-621 mb2-707 70-980 70-483 2v0-621 nse4 1z0-434 9l0-012 101-400 300-085 og0-093 1z0-061 70-488 1z0-062 mb5-705 102-400 PEGACPBA71V1 70-463 mb2-704 PR000041 IIA-CIA-PART1 700-037 PEGACSA71V1 1z0-144 2v0-621d 1z0-051 070-461 a00-211 jn0-102 1z0-804 640-875 API-580 3002 400-151 98-365 712-50 9l0-066 ns0-506 156-215.77 70-466 lx0-104 9a0-385 642-980 og0-091 74-678 700-260 70-494 c_tfin52_66 lx0-103 m70-101 pmi-001 DEV-401 1z0-067 1K0-001 220-801 TB0-123 700-038 IIA-CIA-PART2 cwna-106 070-487 hp0-y50 070-483 mb2-708 C2010-595 1z0-883 c_tadm51_731 pk0-003 700-039 jn0-633 98-364 300-080 74-343 1z0-133 70-465 c_tscm62_66 PRINCE2-PRACTITIONER mb6-704 1v0-605 API-571 500-007 and-401 c_taw12_731 AX0-100 070-463 70-981 1z0-052 070-488 c_hanatec_10 010-111 mb6-700 700-270 600-455 600-460 1z0-533

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A