Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

 

Centrul Gifted Education a devenit membra AERO- Alternative Education Resource Organization http://www.educationrevolution.org/ reprezentand cumulat efortul de a oficializa prin afiliere idealul de a realiza o scoala revolutionara ca alternativa educationala dedicata copiilor supradotati romani si din intreaga lume – Leonardo Gifted School.

Leonardo Gifted School devine astfel singura scoala din Romania listata in randul școlilor și organizațiilor care sunt membre ale rețelei internaționale AERO de alternative educaționale. Aceste școli și organizații au în general în comun o abordare centrată pe elev in educație. Printre membri se numara școli K-12, colegii, centre de homeschooling, și alte organizații. Calitatea de membru AERO este disponibila pentru persoane fizice și școli din întreaga lume, care vor să contribuie la atingerea unui revoluții in educație.

Despre Leonardo Gifted School

Leonardo Gifted School este o scoala unica in Romania, diferentiandu-se de sistemul clasic de educatie printr-un mediu educational specializat pentru copiii supradotati cu peste 24 de diferentiatori. Scoala Leonardo Gifted School are in palmares peste 1500 de ore de expertiza si lucru direct cu copiii supradotati, peste 1000 de copii testati la standarde internationale si 100% grad de satisfactie in randul copiilor supradotati.
Misiunea scolii este sa ofere celor mai inteligenti copii un cadru elevat international, orientat prin conceptie pentru a satisface nevoile speciale ale copiilor supradotati. Scoala are propria politica de recrutare asigurata printr-o selectie complexa la standarde internationale; un mediu extrem de bogat de curricula imbogatita (enrichment) oferit de mentori; ofera un cadru sanatos de dezvoltare prin clase mici, hrana bio, un numar mare de personal raportat la numarul de elevi, si o atentie extraordinara pentru sprijinul emotional al copiilor – copiii find sustinuti de consilieri psihologi de-a lungul intregii zile. Este o scoala care intelege nevoile speciale de educatie si consiliere ale copiilor supradotati si ale parintilor lor. Scoala va urmari nevoia copiilor de a experimenta si va recunoaste succesul scolar luand in considerare evolutia interioara, starea de multumire si echilibru cu sinele si cu ceilalti, conectarea cu propria intuitie si intelepciune si capacitatea de a darui si de a fi compasiv.
Web: www.leonardoschool.ro

Detalii:
http://www.educationrevolution.org/store/findaschool/memberschools/#romania


Sal Sol